Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Αρχίζει ο κύκλος αυτομόρφωσης για τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

1ο Θέμα: Η Ελλάδα της τουρκοκρατίας και της επανάστασης του 1821.

Καλλιθέα: Το Σάββατο και την Κυριακή 8/11 και 9/11 του 2014, Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Θησεώς) 4, 4ος όροφος και ώρα 10:00 π.μ..

Μαρούσι: Τη Δευτέρα 10/11 του 2014, Σαλαμίνος 36 και ώρα 7:00 μ.μ..

Εισηγητές: Σταύρος Παπαγιάννης, Γιώργος Γεωργής.

Η παρακολούθηση του κύκλου δεν προϋποθέτει προηγούμενη εγγραφή.

6 σχόλια:

  1. κ. Καζάκη, ένας από τους λόγους που αγοράζω το Χωνί (και όχι μόνο εγώ) είναι το δικό σου άρθρο στην εφημερίδα. Θα σας παρακαλούσα, όταν ΔΕΝ θα έχετε άρθρο στην εφημερίδα ,καλό θα ήταν να το ξέρουμε από πριν για να έχουμε την επιλογή της μη αγορά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρος Καλογεροπουλος6 Νοεμβρίου 2014 στις 1:31 μ.μ.

      Φιλε μου,δεν ειναι καπως προσβλητικο να απευθυνεσαι μ αυτο το ...επιχειρημα,ειτε στον κ Καζακη ειτε στην εφημεριδα? Σκεψου το ειδος συνεργασιας που θα προκυψει αναμεσα σ εκεινον και την εφημεριδα,αν ... σεβαστει την παρακληση σου

      Διαγραφή
    2. Απλά, πας και την ξεφυλλιζεις την εφημερίδα.

      Διαγραφή
  2. Κ. Καζάκη, ακούω την εκπομπή σας στο e-roi.gr καθημερινά και είμαι φίλος του ΕΠΑΜ. Στην εκπομπή σας της 5ης Νοεμβρίου και αναφερόμενος μεταξύ των άλλων στις κινήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, αναφέρατε το εξής: "...επίσημα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει εντολή στις οργανώσεις του να μη συμμετέχουν στον πλειστηριαμό..." και λίγο αργότερα, αναφέρατε: "...βεβαίως οφείλουμε να πούμε οτι παρολα αυτα παρα πολλες δυνάμεις απο το ΣΥΡΙΖΑ και άνθρωποι απο το ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, αγνοούν την εντολή αυτη της ηγεσίας, και φυσικά συμμετέχουν σε αυτή την ιστορια, και αυτο είναι παρα πολύ θετικό..."
    Αυτές οι φράσεις αναφέρθηκαν περίπου στα 45:25 λεπτά της εκπομπής σας.

    Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να αναφέρετε την πηγή σας (ή να την αναρτήσετε στο προσωπικό σας blog) σχετικά με αυτή την επίσημη εντολή του ΣΥΡΙΖΑ?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω απαντήσει επανειλημμένα στην ερώτησή σας και από το mikrofono. Πρόκειται για ενημέρωση που έγινε στους πυρήνες του ΕΠΑΜ όταν καλέσαμε για συμμετοχή στην κίνηση κατά των πλειστηριασμών τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μας είπαν ότι τέτοια απόφαση δεν την καλύπτει πολιτικά η ηγεσία του κόμματός τους. Όσοι συμμετέχουν είναι με δική τους πρωτοβουλία κι όχι με πολιτική κάλυψη του κεντρικού ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  3. Στον τόπο μου ο ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύεται τις δράσεις και τους κόπους μιας ακομμάτιστης πρωτοβουλίας πολιτών κατά του ΤΑΙΠΕΔ,κλέβοντας π.χ το κεντρικό σύνθημα-όχι γιατί δε μπορεί να βρει άλλο-για να θεωρεί ο κόσμος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινητοποιείται και όχι κάποιοι άλλοι.Στο μεταξύ έρχεται σε συνεννόηση με τους μασόνους της περιοχής και επιλεκτικά για ένα μόνο φορέα που ξεπουλιέται κάνει προεκλογική φιέστα με τη συμμετοχή θεσμικών του κόμματος,που από την αρχή ήρθαν σε συνεννόηση με τους πρώην θεσμικούς-που τους στήριξαν στο δεύτερο γύρο-και φυσικά καμιά δίωξη δεν κάνουν,ενώ η προηγούμενοι είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και τη βρωμιά.Αν η απελπισία ή όποια άλλη ανάγκη σας κάνει κ.Βασίλη να πιστεύεται στο ΣΥΡΙΖΑ,ξαναψάξτε το ,γιατί ήδη βρωμάει το πράγμα και ζέχνει.Θέλουν τη διαδοχή στο ίδιο πλαίσιο,στο ίδιο καθεστώς κατοχής και δεσμεύσεων κι όχι την ανατροπή του.Ό,τι υπόσχονται,την επόμενη μέρα θα γίνει καπνός!Έλεος ,είναι δυνατό μέσα στο ευρώ των τοκογλύφων και στο ναζισμό των Ε.Ε να γλιτώσουμε ποτέ;Ήδη είμαστε τελειωμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή