Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η Deutsche Telecom στην υπηρεσία της BND και NSA.

Η Deutsche Telekom κατασκόπευε σε διάφορες χώρες μεταξύ των οποίων την Αυστρία, τη Γαλλία, το Λουξεμβούργο και τις Κάτω Χώρες για την BND, την υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας, με τη βοήθεια της αμερικανικής NSA, σύμφωνα με την αυστριακό Πράσινο βουλευτή Peter Pilz. Η εταιρεία παρακολουθεί το δίκτυο οπτικών ινών για την εποπτεία των επικοινωνιών στο Διαδίκτυο, τουλάχιστον από το 2005. Ουδεμία επίσημα διάψευση.
Εμείς στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τη δράση της DT. Της έχουμε δωρίσει όχι μόνο τον ΟΤΕ, αλλά και το σύνολο των στρωτιωτικών τηλεποικινωνιών της χώρας μας. Μαζί και τις δορυφορικές. Η DT δεν κατασκοπεύει τις επικοινωνίες στην Ελλάδα, απλά τις ελέχγει απόλυτα. Όπως ακριβώς συμβαίνει σε μια αποικία.

Αν νομίζετε ότι θα βρεθεί δεξιός ή αριστερός πολιτευτής, ή περισσότερο υπουργός να θέσει θέμα DT, κάνετε μεγάλο λάθος. Όταν δηλώνεις πολίτης της Ευρώπης δεν σ' απασχολούν τόσο δευτερεύοντα θέματα. Το μόνο που σε απασχολεί είναι μόνο η συνέχεια (της μίζας) του κράτους. Η εξαγορά σήμερα είναι η πεμπτουσία του κοσμοπολίτικου ευρωπαισμού σε δεξιά και αριστερά.
Χωρίς τον απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιών από το δημόσιο και τους πολίτες, δεν μπορεί να υπάρξει εθνική άμυνα, δεν μπορεί να υπάρξει κυρίαρχο κράτος. Μόνο αποικίες πουλάνε τις υποδομές και τα δίκτυα επικοινωνιών σε ξένα συμφέροντα. Αλλά πότε υπήρξε πατρωτική κυβέρνηση σ' αυτόν τον τόπο για να νοιαστεί; Πάντα κυβερνούσαν συμμορίες με ξένες πλάτες.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν είμαστε άξιοι να είμαστε κυρίαρχοι αυτής της χώρας αλλά μόνο δούλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μιλάμε ο καθένας μας για λογαριασμό του. Οι γενικεύσεις του τύπου "δεν είμαστε άξιοι" δε μεταφέρουν καμία πληροφορία για την πραγματικότητα, εμποδίζουν την απόκτηση διαύγειας στη σκέψη, και ρίχνουν το ηθικό των πιο αδύναμων/απροετοίμαστων από μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ευσταθεί ότι η Γερμανική telecom έλεγχε και τηλεπικοινωνίες του στρατού τότε ο άξονας Βερολίνο - Άγκυρα θα βοηθήσει καλύτερα σχέδια όπως την βαριοπούλα.... Δεν φτάνει που φέραν όλοκληρο σώμα στρατού 110 000 στην Α.Θράκη οι Τούρκοι, θα έχουν και στην πάντα ένα κάρο πληροφορίες.... Μόνο η Γερμανική σημαία από το σύνταγμα λείπει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή