Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ο Τσίπρας ομολογεί πράξεις εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του λαού.

Πρέπει να είσαι μεγάλη λέρα για να θες να κυβερνάς γαλέρα. Κάπως έτσι αποφαίνεται ένα σύγχρονο νεοελληνικό γνωμικό. Κι έχει δίκιο. Ειδικά όσοι θέλουν να κυβερνούν την Ελλάδα σαν γαλέρα και τον λαό δεσμώτη σ' αυτήν. Το απέδειξε περίτρανα ο κ. Τσίπρας με τη συνέντευξη στη νεοχουντική ΕΡΤ.
Τέρμα τα κροκοδείλια δάκρια, τα δήθεν του καταπονημένου αγωνιστή, που τάχα έδωσε την υπέρτατη μάχη για τη χώρα του έναντι υπέρτερων δυνάμεων. Ούτε να πολεμούσε στο αλβανικό!
Η εικόνα ήταν διαφορετική. Ήταν η εικόνα της λέρας, που δείχνει τους κυνόδοντες και το καμουτσίκι στους δεσμώτες Έλληνες της γαλέρας. Και φυσικά, όπως συμβαίνει με κάθε λέρα, το ψέμα πήγε σύννεφο. Μάλιστα, μας είπε ότι ειναι μια κακή συμφωνία, που θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση, αλλά - που θα πάει - θα αναστηθούμε. Δείτε τι μας είπε μόλις βγήκε από το Eurogroup με τη συμφωνία:

"Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι τα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή. Μέτρα που θα δημιουργήσουν αναπόφευκτα υφεσιακές τάσεις. Έχω όμως την αίσθηση, την πεποίθηση και την ελπίδα ότι τόσο το πακέτο το αναπτυξιακό των 35 δις ευρώ που καταφέραμε, η αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά και η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την επόμενη τριετία θα δημιουργήσουν την αίσθηση στις αγορές, στους επενδυτές ότι το grexit αποτελεί παρελθόν. Και αυτή η αίσθηση μπορεί να δημιουργήσει το κύμα των επενδύσεων που θα αντισταθμίσει τις υφεσιακές τάσεις."
Τι μας λέει εδώ το καμάρι μας; Ό,τι τα μέτρα της συμφωνίας θα βυθίσουν ακόμη περισσότερο στην ύφεση την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η πρόβλεψη της ΕΕ σήμερα για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας για το 2015 είναι τουλάχιστον πτώση 4%. Το τι θα γίνει από άποψη ανεργίας, αναδουλειάς και εξαθλίωσης, μπορεί εύκολα να το φανταστεί κανείς.
Και πώς θα έρθει η ανάπτυξη; Με την αίσθηση, την πεποίθηση και την ελπίδα του Τσίπρα. Ποιά αίσθηση, πεποίθηση και ελπίδα; Ό,τι όλα αυτά θα δημιουργήσουν "την αίσθηση στις αγορές" κι έτσι οι επενδυτές θα ορμήξουν με κύμα επενδύσεων. Τα πάντα εναπόκεινται στην ψυχολογία των αγορών. Ακριβώς όπως ο σκιτζής που εναποθέτει στα μαγικά την όποια γιατρειά.
Δεν έχει καμιά σημασία ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί στην αληθινή ζωή. Δεν μπορείς να σκοτώσεις κάποιον και να έχεις την αίσθηση, την πεποίθηση και την ελπίδα ότι θα αναστηθεί με κάποιον τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις οικονομίες. Ποτέ καμιά οικονομία δεν αναστήθηκε και μάλιστα με κύμα ξένων επενδύσεων, αφού πρώτα την δολοφόνησαν βυθίζοντάς την διαρκώς και σκόπιμα στην ύφεση.
Εκτός κι αν αυτό που εννοεί ο Αλέξης είναι η γνωστή από παλιά πρακτική των αποικιοκρατών. Γνωστή εδώ και αιώνες από τότε που πήγαιναν φορτωμένοι με καθρεφτάκια και χάντρες για να αγοράσουν ολόκληρη την χώρα από τον ρημαγμένο ιθαγενή πληθυσμό της.
Στην πραγματικότητα αυτό που ισχυρίζεται ο Τσίπρας έχει θεολογική κι όχι οικονομικη βάση. Προέρχεται από τις πεποιθήσεις του πιο χυδαίου και σκοταδιστικού νεοφιλελεύθερου προτεσταντισμού. Ο Τσίπρας, όπως κάθε ευρωπαιστής, πάσχει από αυτή την ανίατη προτεσταντική θρησκοληψία, όπου ο αδύναμος υποτάσσεται πλήρως στον ισχυρό και ο ιδιώτης κυριαρχεί πάνω στην κοινωνία.
Ο φτωχός, σύμφωνα μ' αυτήν την προτεστατική θρησκοληψία, είναι προϊόν των επιλογών του. Η δυστυχία, η μιζέρια, ακόμη και το έγκλημα είναι προϊόν ατομικών επιλογών. Κι επομένως ο καθένας οφείλει να ζει με τις επιλογές του. Δεν χρειάζεται κοινωνική προστασία, ούτε κατοχυρωμένα δικαιώματα και εγγυήσεις ειδικά για τους αδύναμους. Έτσι έφτασε η Γερμανία στη νομιμοποίηση της κτηνοβασίας και η Ολλανδία στη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας.
Ο Τσίπρας δηλώνει άθεος γιατί δεν έχει ποτέ εμβαπτιστεί στις ανθρωπιστικές αρετές του ελληνικού πολιτισμού και των ιστορικών παραδώσεων του ελληνικού λαού. Είναι άθεος γιατί διακατέχεται από τον σκοταδισμό της πιο βάρβαρης προτεσταντικής ηθικής του καπιταλισμού. Μια ηθική που τον προδότη τον θέλει μέγα ηγέτη, τον εγκληματία τον θεωρεί πετυχημένο επαγγελματία και το ξεπούλημα ως φυσιολογική πράξη.
«Με ειλικρίνεια θέτω το ερώτημα σε όσους ψηφίζουν: ο εκβιασμός θεωρείτε ότι είναι πραγματικός ή πλαστός; αν θεωρείτε ότι είναι πλαστός, είμαι ανοιχτός να ακούσω εναλλακτικές και να προχωρήσουμε. Αν θεωρείτε ότι είναι πραγματικός, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να μοιραστούμε όλοι το βάρος αυτής της ευθύνης,» σημείωσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.
Τι μας λέει; Ό,τι ως πρωθυπουργός δέχθηκε εκβιασμό, όχι πλαστό, αλλά αληθινό κι επομένως οφείλει να υποχωρήσει και να παραδώσει τη χώρα στους εκβιαστές. Από πότε οι πολιτειακοί παράγοντες στη χώρα οφείλουν να υποχωρούν στον εκβιασμό; Ο εκβιασμός ενός κράτους, τόσο για το διεθνές, όσο και για το εσωτερικό δίκαιο, συνιστά casus belli, δηλαδή συνιστά αιτία πολέμου. Όχι υποχώρησης.
Όταν ένας πρωθυπουργός μας λέει ότι αποδέχεται τον εκβιασμό σε βάρος της χώρα του, συνομολογεί πράξη εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα. Ακόμη κι αν η Μέκρελ με ολόκληρη την Ευρώπη να τον απειλούσε με πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, η υποχώρηση έναντι ενός τέτοιου εκβιασμού συνιστά επίσης πράξη εσχάτης προδοσίας.
Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Βιέννης για το δίκαιο των συνθηκών, διαβάζουμε: – Άρθρο 52 – Άσκησις βίας επί του κράτους διά της απειλής ή χρήσεως βίας: Η συνθήκη είναι άκυρος εάν η σύναψίς της επετεύχθη διά της απειλής ή χρήσεως βίας κατά παραβίασιν των συνθηκών τού Διεθνούς Δικαίου, ως παρέχονται αύται εν τω Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
Υπάρχει έστω το παραμικρό από τις συμφωνίες που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, που να συνάδει με το διεθνές δίκαιο και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών; Τίποτε. Κι επιπλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει ευθαρσώς ότι εκβιάστηκε.
Βέβαια, από τον κ. Τσίπρα δεν περιμένουμε πολλά. Είναι τόσο αμόρφωτος που δεν γνωρίζει ούτε την απάντηση του Μεταξά στο τελεσίγραφο του ιταλικού φασισμού το 1940, ούτε φυσικά το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Κορυζής, νομικός και τραπεζίτης, δεν άντεξε ως διορισμένος πρωθυπουργός τον Απρίλη 1941 να παραστεί και να υπογράψει την παράδωση της Αθήνας στους ναζί εισβολείς και αυτοκτόνησε.
Δεν περιμένουμε τέτοιες ευαισθησίες από τους σημερινούς απάτριδες πολιτικούς του δοσιλογισμού της δεξιάς και της αριστεράς, που μπροστά τους ακόμη και οι παλιοί δικτάτορες φαντάζουν πατριώτες, αλλά όχι και να μας λένε ότι οι πράξεις τους συνάδουν με το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Τέτοιο θράσος, ούτε ο Τσολάκογλου δεν διέθετε.

8 σχόλια:

  1. Ο Αλέξης Τζίφρας μου θύμισε τον αλησμόνητο πολιτικό άνδρα, ονόματι Αργύρης Ντινόπουλος. "Μα τι να κάνουμε κύριε Παπαδάκη; Αφού μας εκβιάζουνε" είχε αναφωνήσει πλημμυρισμένος από ιερή αγανάκτηση ο τεράστιος ανήρ.

    Πρέπει από τώρα να αρχίσουμε να καταθέτουμε προτάσεις για το πως θα τιμωρηθούν με τρόπο που θα θυμούνται αποτρεπτικά οι μελλοντικοί εν δυνάμει δωσίλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα καλά και ταυτοχρόνως δεν υπάρχει συλλογικότητα δίχως άτομα.
    "Κάτι ή κάποιος έξω από σένα είναι υπεύθυνος για την ζωή σου", τι δόγμα είναι αυτό;
    Κομμουνιστικής αγίας τριάδος, προερχόμενο;

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης δεν υπάρχει κανένας εχθρός παρά μόνο αυτός που του έχεις επιτρέψει να είναι.

    Όταν αμύνεσαι και απειλείς τον εχθρό που δημιούργησες, σημαίνει ότι συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αυτός είναι πιό ισχυρός από εσένα.

    Η πιό αυθεντία και ο πιό ισχυρός στην ζωή σου, στο σύμπαν σου είσαι εσύ.
    Δημιουργείς ολόκληρο το σύμπαν σου.
    Για δοκίμασε να δημιουργήσεις συνειδητά. Αν πραγματικά θες ποιοτικό φαΐ δημιούργησε ποιοτικό φαΐ, αν πραγματικά θες μια συγκεκριμένη μηχανή δημιούργησέ τη, αν πραγματικά θες νόμισμα δημιούργησέ το, αν πραγματικά θες ένα συγκεκριμένο κράτος δημίουργησέ το, αν θες να είσαι συνειδητά αυτεξούσιος να είσαι, αν πραγματικά θες να συνεργάζεσαι χωρίς μεσάζοντες κάν' το.
    Πρώτα ανακάλυψε τι θες πραγματικά, μετά δημιουργησέ το.
    Κι αν δεν τα καταφέρνεις λίγο ή περισσότερο, αγωνίσου. Ο αγώνας μετράει και όχι αν το ιδανικό σου ή το θέλω σου είναι εφικτό.
    Ακόμα το μέλλον σου το δημιουργείς στο παρόν, μην αφήνεις οι υποθέσεις και οι προφητείες για το μέλλον να σε επηρεάζουν ούτε οι οργανώσεις, ούτε οι επιλογές ούτε και οι υπογραφές ξένες ή δικές σου στο παρελθόν να σε καθορίζουν.

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλη απατη 86 δισ Ευρω σε βαρος της Ελλαδας.

    Μαζι με τα δραματικά γεγονότα του περασμενου Σαββατοκύριακου, ειδαμε την ΕΚΤ να σταματα το ανώτατο όριο έκτακτης βοήθειας (ELA) προς την Ελλάδα. Με την άρνησή της να επεκτείνει την ρευστότητα έκτακτης ανάγκης, η ΕΚΤ αποφάσισε ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από την ευρωζώνη!

    Αυτό μπορεί να είναι μια νομική αναγκαιότητα ή πολιτικη αποφαση, ή και τα δύο. Τέλος πάντων, η ενεργεια αυτη θέτει μια σειρά από δυσάρεστα ερωτήματα για τη μεταχειρηση μιας χώρας μέλους της ΕΕ και της ΕΖ και επεισης για την ανεξαρτησία της Ευρωπαικης Κεντρικής Τράπεζας.

    Η ταξιαρχία απο τα ακεφαλα κοτόπουλα, το Eurogroup, ανακοίνωσε, ότι η επειγουσα χρημματοδοτηση των 7 δισ Ευρω είναι τώρα διαθέσιμη και ετσι θα έχουμε ενα θεσμικο οργανο της ΕΕ (να δημιουργει 7 δισ νεο Ελληνικο χρέος) και να χρημματοδοτει ενα άλλο θεσμικό όργανο της ΕΕ (για την αποπληρωμή 7 δισ Ελληνικου χρέους). Δεν εινα αναγκη να ασχοληθουμε τωρα με τις λεπτομεριες, απλα θα πουμε οτι η ΕΕ μεταφερει χρήματα από ένα λογαριασμό σε εναν άλλο.

    Σημειώστε, οτι η «διαπραγμάτευση» για την επειγουσα χρημματοδοτηση δεν είχε τίποτα να κάνει με την Ελλάδα. Μόλις η Ελλάδα συμφώνησε με τους όρους της συμφωνίας, η Ελλάδα βρεθηκε χωρις τον βρόχο αυτης της "διαπραγμάτευσης για την επειγουσα χρημματοδοτηση" κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

    Τώρα, ακόμη και όταν η πλήρης συμφωνία θα είναι σε ισχύ, η επειγουσα χρημματοδοτηση, το δανειο των 7 δισ δεν θα είναι πλέον αναγκαίο, (θα πρέπει να εξωφληθει από εναν ακόμη λογαριασμό της ΕΕ, φυσικά), και η λογιστικη μεταφορα των χρημάτων θα συνεχιστεί.

    Ετσι λοιπον, πόσα χρήματα θα πρέπει να μοχλευονται, ή μεταφερθεί, καθώς και πόσα χρήματα θα είναι τα νέα;

    Η Ελλάδα θα πρέπει να συμμετέχει, ή θα είναι απλώς εσωτερικές λογιστικες λειτουργίες λογαριασμων;

    Πόσα πραγματικα χρήματα θα φθάσουν αληθεια στην Αθήνα;

    Το κύριο ποσό που αναφέρθηκε για τη συμφωνία είναι 86 δισ ευρώ, το οποίο απαιτείται (ξαφνικα) τώρα απο την Ελλάδα.

    Τα δύο ερωτήματα που πρέπει να μας απασχολουν είναι:

    1. Ποσα χρημματα θα είναι για την κυβέρνηση της Ελλάδας;
    2. Και ποσα θα είναι για τις τράπεζες του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα;

    Επειδή ο τραπεζικός τομέας προηγουμένως ηταν κεφαλαιακα ισχυρος (φερεγγυος), ξαφνικα βρεθηκε να ειναι διχως χρήματα, και λίγο μετά η Ελλάδα υπέβαλε αίτηση για την 3η συμφωνία διάσωσης 53 δις! Πως εγινε αυτο;

    Συνεχιζεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Γερμανικό περιοδικό Spiegel, μας δίνει μια λεπτομερή ανάλυση της χρηματοδότησης που απαιτείται. Ετσι, η Ελλάδα χρειάζεται:

    35 δισ για την αποπληρωμή των δανείων που εκκρεμούν
    18 δισ για να καταβάλει τους τόκους για το χρέος της
    25 δις για την "διάσωση των Ελληνικών τραπεζών"
    14 δισ για να αναπληρωσει η Ελληνική κυβέρνηση τα αποθεματικα των ταμειων κοινωνικής ασφάλισης καθως και τα χρήματα από τις πρεσβείες.

    92 δισ είναι το σύνολο, αλλά το Der Spiegel αναφέρει ότι 6 δισ τόκοι θα καταβληθουν από την Ελλάδα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Η Ελλάδα και το κοινοβούλιο της, ψηφισαν μια συμφωνία για περαιτέρω μέτρα λιτότητας για τον πληθυσμό της, έτσι ώστε η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να πληρωσει 6 δισ τοκους τα επόμενα τρία χρόνια προς οφελος των πιστωτων.

    Αυτή η συμφωνία γινεται για να πάρει η Ελλάδα 25 δισ για να σωσει τις τραπεζες που κατεστρεψε η ΕΚΤ και θα καταβάλει 6 δις τοκους.

    Αυτο που γινεται ειναι, διασωση ιδιωτικων Τραπεζων με χρήματα των φορολογουμένων, που οι κυβερνήσεις μας ειχαν πει δεν θα συμβεί πλέον μετά το 2008. Οι οικονομικές ρυθμιστικές αρχές μας βεβαιωναν ότι δεν θα ξανασυμβεί.

    Ειναι φανερο οτι οι Ελληνες πολιτικοί προφανώς δεν προβλεψαν την καταστροφική δύναμη της ΕΚΤ σε αυτό το φιάσκο, να αρνείται ρευστότητα στις φερέγγυες τράπεζες. Η άρνηση να χρηματοδοτήσει στο απαιτούμενο επίπεδο τις Ελληνικες τραπεζες, τις οδηγησε σε περαιτέρω απώλειες του τραπεζικού τομέα. Ετσι, η ΕΚΤ η οποία ειναι υπεύθυνη να διασφαλίζει ότι οι τράπεζες δεν χρειάζονται χρήματα περαιτέρω των φορολογουμένων, εργάστηκε ενάντια στο συμφέρον των φορολογουμένων!

    Η ΕΚΤ είναι υπεύθυνη για την τρύπα στον ισολογισμό των ελληνικών τραπεζών. Πριν η ΕΚΤ κλείσει τις τράπεζες (ή μάλλον ανάγκασε την ελληνική κυβέρνηση να το πράξει), όλοι έλεγαν οι Ελληνικές τράπεζες ήταν υγιεις. Με τον περιορισμο ρευστότητας, βρεθηκε ξαφνικά μια τρύπα 25 δισ.

    Γιατί η ΕΚΤ πάγωσε την επείγουσα παροχής ρευστότητας του (ELA) στην Ελλάδα; Η ΕΚΤ είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιησει ολα τα μεσα νομικής αιτιολόγησης. Είτε αλήθεια ή όχι, αυτό δεν θα αλλάζει το αποτέλεσμα.

    Αν η ΕΚΤ πραγματικά δεσμεύεται νομικά να σταματήσει το ELA, αυτό σημαίνει ότι η αρχιτεκτονική της Ευρωζώνη είναι βαθιά προβληματικη.
    Αν όχι, η ΕΚΤ πηρε μια πολιτική απόφαση ιστορικής σημασίας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό ηταν ένα καταστροφικό βήμα.

    Είτε μας αρέσει η όχι, κάθε Κεντρική Τράπεζα είναι ένας δανειστής έσχατης ανάγκης για τις εμπορικές τράπεζες και η ΕΚΤ απετυχε στον ρολο της.

    Μια εξήγηση είναι ότι η ΕΚΤ φοβηθηκε για απώλειες. Αυτό είναι εν μέρει λαθος διότι τα δάνεια ELA δινονται από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας. Είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδα, και ως εκ τούτου οι Έλληνες, που θα υποστούν ζημίες από αθετήσεις πληρωμων από τις εμπορικές τράπεζες. Αποδοχή απώλειων είναι μέρος της αποστολής μιας δημόσιας υπηρεσίας. Κρατώντας το τραπεζικό σύστημα στη ζωή είναι μέρος της βασικής αποστολής της ΕΚΤ. Ο Mario Draghi απέτυχε στην κύρια αποστολή του!

    Πρέπει να γινη σαφές ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να πληρώσει για το κόστος των ενεργειων της. Ο Ελληνα φορολογούμενος, τωρα, θα πρέπει να παρει 25 δισ νέο χρέος για να ανακεφαλαιωσει τις Ελληνικές τράπεζες που έχουν πτωχευσει απο τις ενεργειες της ΕΚΤ!

    Ετσι, 25 δισ νεο χρεος για τις τράπεζες, λόγω της αποτυχίας της ΕΚΤ, και τίποτα για το Ελληνικό κράτος, που θα αποπληρώνει με 6 δισ τοκους, είναι οι πραγματικοί αριθμοί πίσω από αυτό το τρίτο bail-out: "Η Ελλάδα χρειάζεται 86 δισ" συμφωνία!

    Η πραγματικοτητα, μια Μεγαλη απατη 86 δις Ευρω σε βαρος της Ελλαδας.

    Wiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουραστηκε ο Αλεξης ο Τσιπας να βγει η συμφωνια. Μετα το Κωστακη Καραμανλη, ειναι ο πλεον κατακοπος πρωθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυβερνηση Συριζα με πρωθυπουργο τον Αλεξη Τσιπρα και την ακολουθια των ασχετων απετυχε παταγωδως σε ολα τα επιπεδα και αποδεικνυεται πλεον οτι ειναι πολυ περισσοτερο επικινδυνη, ακομη και απο την προηγουμενη κυβερνηση των Δοσιλογων, ΣαμαροΒενιζελων, αφου καταφερε, με την απραξεια της και ανικανοτητα να κλεισει τις τραπεζες και να επιβληθουν Capital Controls με τα τραγικα αποτελεσματα που ολοι βλεπουμε τωρα.

    Γινεται πλεον φανερο οτι στο τελος ο Αλεξης Τσιπρας και η παρεα του, ''η Αριστερη παρενθεση'' οπως τους αποκαλουν, αυτον και την κυβερνηση του, θα αποδειχτει να ειναι ο Ελληνας Carlos Menem με καταστροφικα αποτελεσματα για την χωρα και πολυ περισσοτερο για τον λαο μας. Τουλαχιστον οι Αργεντινοι τον εβαλαν φυλακη και του απαγορευσαν τηεν εξοδο απο την χωρα ... αλλα πολυ φοβαμαι οι Ελληνες δεν προκειτε να κανουν τιποτα..... για κανεναν πολιτικο που εβλαψε, εκλεψε και ξεπουλησε την χωρα.

    Τωρα βεβαια ο Καζακης τα φωναζε ολα αυτα..... απο τον Ιουνιο του 2011 στην πλατεια....δειτε ξανα τα Βιντεο ειδικωτερα αυτο της 17 ιουνιου να δειτε οτι απο τους 4 ομιλητες.... Καζακης, Τσακαλωτος, Κατρουμπαλος ... και ο μεγαλος Μπαρουφακης....που ηξερε τι ελεγε και ποιοι γιναν υπουργει αυτου του συνοθιλεματος που λεγεται ΣΥΡΙΖΑ.

    Εγω θα σας προτεινω να ξεχασετε τον Καζακη, διοτι οπως ειπε και ο ιδιος..... ειναι γραφικος...και να ακουσετε εναν αλλο ο οποιος δηλωνει αντιφεντεραλιστης, τον Νοτη τον Μαρια.... για να καταλαβετε ποσο ασχετοι και επικινδυνοι ειναι ο Αξελ (ετσι τον αποκαλει ο Σπυρος Χαντζαρας) και η Αριστερη μπαρανγκα του.

    https://www.youtube.com/watch?v=qPZ11lg11CU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρετε,
    Αυτό γίνεται για να ενημερώσει το ευρύ κοινό που η κ Ραμίρεζ, ένας ιδιώτης δανειστής δανείου έχει ανοίξει μια οικονομική ευκαιρία για όλους που έχουν ανάγκη από οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια. Δίνουμε έξω δανείου με επιτόκιο 2% σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρείες κάτω από ένα σαφές και κατανοητό όρους και τις συνθήκες. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο: (greatramirez@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή