Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη μπίζνα το εμπόριο της ανθρώπινης δυστυχίας και το "δίκτυο Σπάρτακος" μας απαγορεύει ρητά να είμαστε αντιρρησίες συνείδησης.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή την εποχή έχουμε την τιμητική μας. Πρώτα η διατεταγμένη επίθεση συκοφαντίας από τις ηγεσίες των οργανώσεων που λένε ότι εκπροσωπούν τους εν αποστρατεία και εν ενεργεία των ενόπλων δυνάμεων.
Ανακάλυψαν ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι εκείνος που τους εγκαλεί για τον ανύπαρκτο πατριωτισμό τους σε μια εποχή που η πατρίδα χάνεται και ξεπουλιέται. Κάτι απολύτως φυσιολογικό για όσους έχουν εθιστεί να είναι παραδουλεύτρες της εξουσίας.
Από κοντά, όπως είναι φυσικό και οι γνωστοί τρόφιμοι του τυριμοκωμείου εκ Περισσού. Πούλησαν ξανά υπηρεσίες στο καθεστώς κατοχής, βγαίνοντας ανοιχτά εναντίον της μόνης φωνής που καλεί σε παλλαϊκό εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Από τον χορό αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επαγγελματίες της επαναστατικής λογοκοπίας.

Έτσι λοιπόν το αποκαλούμενο "δίκτυο Σπάρτακος" βγήκε καταγγέλοντας: Η χυδαία επίθεση Καζάκη-ΕΠΑΜ στους Μετανάστες είναι επίθεση στην εργατική τάξη! Σύμφωνα με το εν λόγω "δίκτυο" - όλως τυχαίως διαπλεκόμενο κι αυτό εξ ιδρύσεώς του με το υπουργείο άμυνας - αποφαίνεται εν είδη φετβά: "Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από το νέο ρεσιτάλ εθνικισμού που έδωσε ο Γ.Γ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης κατά την διάρκεια τοποθέτησης του σχετικά με το μεταναστευτικό. Με άλλοθι την υπεράσπιση της πατρίδας ξεδιπλώνεται ένας πραγματικός οχετός καθώς καλεί την εργατική τάξη να πάρει μέτρα απέναντι στους μετανάστες που σύμφωνα με τον ίδιο όχι μόνο δεν είναι κομμάτι της αλλά την απειλούν άμεσα. Μάλιστα στην προσπάθεια του να προσδώσει βαρύτητα στα λεγόμενα του αναφέρεται και σε ένα υποτιθέμενο αντιμεταναστευτικό χωρίο του Καρλ Μαρξ."
Καταρχήν, γιατί αυτή η ανωνυμία; Γιατί ο συγκεκριμένος λιβελογράφος δεν υπογράφει; Τι φοβάται; Από πότε η πολεμική διεξάγεται φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας; Ποιός δίδαξε τέτοιες πρακτικές; Πάντως όχι τα επαναστατικά κινήματα. Ιδίως της εργατικής τάξης. Ανωνυμίες και κουκουλοφόρους θα βρει κανείς μόνο στους χώρους των παρακρατικών, του φασισμού και του υποκόσμου. Σε ποιά απ' όλες αυτές τις κατηγορίες ανήκει ο ανώνυμος λιβελογράφος που επέλεξε να κρυφτεί πίσω από την επωνυμία "δίκτυο Σπάρτακος"; Μάλλον σε όλες.
Δεύτερο, πόθεν προέκυψε το "νέο ρεσιτάλ εθνικισμού", που επικαλείται ο ανώνυμος; Το απόσπασμα ομιλίας που παραθέτει είναι από εκδήλωση στην Καλαμάτα στις αρχές του 2013. Τώρα το ανακάλυψε ο ανώνυμος λιβελογράφος; Γιατί τώρα; Γιατί δεν επικαλείται τα δεκάδες άρθρα και αναφορές που έχω κάνει τώρα τελευταία για το επιδοτούμενο σαφάρι από ΜΚΟ με θύματα τους πρόσφυγες και τους μετανάστες; Επιδοτούμενο από στηλοβάτες της επανάστασης σαν τον Σόρος, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επανδύσεων. Γιατί μούγκα στη στρούγκα;
Μα εκεί είναι το όλο πρόβλημα για τον ανώνυμο λιβελογράφο. Του χαλάω τη μπίζνα. Και το κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τον πόνο, τη δυστυχία και την απόγνωση τόσο των προσφύγων, όσο και των παράνομων μεταναστών, είναι ολόκληρη βιομηχανία με δις. Αντί λοιπόν να βγάλει τον καημό του στην επιφάνεια και να πει, κόψτο, ρε Καζάκη, το ψωμάκι μας πάμε να βγάλουμε σαν καλοί επιδοτούμενοι δουλέμποροι και μαυραγορίτες, το ρίχνει στη θεωρία.
Τρίτο, σε ποιούς απευθύνεται; Προφανώς σε ανεγκέφαλους, οι οποίοι ούτε γνωρίζουν, ούτε θέλουν να μάθουν. Αρκούνται στα κλισέ. Όπως οι φασίστες, έτσι κι ο ανώνυμος λιβελογράφος κινητοποιεί αντανακλαστικά κι όχι επιχειρήματα. Τα αντανακλαστικά όλων εκείνων που νομίζουν ότι ο ίδιος μηδενισμός που γέννησε και γεννά ιστορικά τον φασισμό, είναι προσόν και της επανάστασης. Και φυσικά το ψέμα πάει σύνεφο.
Δείτε με τι ευκολία χαρακτηρίζει "εθνικισμό" τη θέση υπεράσπισης της πατρίδας και εναντίωσης στη μετανάστευση. Δεν έχει καμιά σημασία το γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό ταυτίζεται με τους πιο χυδαίους εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού χθες και σήμερα. Αυτή είναι η δουλειά του. Απ' αυτήν βιοπορίζεται. Να πουλά δηλαδή τις χειρότερες εκδοχές του ιμπεριαλισμού, ως δήθεν απάνθισμα της επαναστατικής ιδεολογίας.
Και φυσικά ξεκινά μ' ένα θεμελιώδες κλισέ. Όποιος είναι ενάντια στην μετανάστευση, σημαίνει εξ ορισμού ότι είναι εναντίον και του μετανάστη σαν πρόσωπο. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και με την ανεργία. Όποιος είναι ενάντια στην ανεργία στρέφεται εναντίον των ανέργων ως πρόσωπα. Και όπως είναι φυσικό όταν ζητάς να παρθούν μέτρα εναντίον της μετανάστευσης, ή της ανεργίας είναι απολύτως βέβαιο ότι κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με τη δολοφονία των μεταναστών και των ανέργων.
Κι έτσι αντι να ασχοληθεί ο ανώνυμος λιβελογράφος να αντικρούσει τις συγκεκριμένες θέσεις που έχει πάρει το ΕΠΑΜ κι εγώ προσωπικά για το μεταναστευτικό, καταφεύγει σε γνώριμες και οικείες γι' αυτόν πρακτικές.
"Τι σημαίνει λοιπόν να είσαι Δ. Καζάκης και ΕΠΑΜ;" αναρωτιέται ο εν λόγω ανώνυμος. Και απαντά γεμάτος στόμφο: "Σημαίνει ότι όταν χιλιάδες άνθρωποι πνίγονται, συσσωρεύονται εξαθλιωμένοι και κυνηγημένοι στις παρυφές των συνόρων ή εγκαθίστανται στην Αθήνα ως πλεονάζων πληθυσμός εσύ να καλείς τους εργάτες να τους εκδιώξουν."
Μάλιστα. Πότε καλέσαμε τους εργάτες να εκδιώξουν τους μετανάστες; Πού και πότε πήρε το ΕΠΑΜ, αλλά κι εγώ μια τέτοια θέση; Δεν έχει καμιά σημασία η αλήθεια για τον επίγονο του Γκέμπελς. Άλλωστε ως ανώνυμος δεν έχει καμιά ανάγκη να αποδείξει αυτό που λέει. "Αν πεις ένα ψέμα αρκετά μεγάλο και το επαναλαμβάνεις διαρκώς, οι άνθρωποι τελικά θα μάθουν να το πιστεύουν." Αυτό είχε ως θέσφατο ο Γκέμπελς, δηλαδή ο ιδεολογικός και ταξικός μέντορας του εν λόγω ανώνυμου λιβελογράφου. Έτσι βγάζει το ψωμί του ο άνθρωπος.
Αυτό που είπαμε και εξακολουθούμε να το υποστηρίζουμε είναι κάτι πολύ απλό. Η Ελλάδα δεν πρέπει για κανένα λόγο να κρατά εγκλωβισμένους μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να μετατρέπει σε γκέτο γειτονιές της Αθήνας, ή να δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσης για να τους κρατά ως ομήρους. Οφείλει να τους παρέχει τάχιστα - σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και μόνο μ' αυτήν - τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μπορέσουν να πάνε όπου οι ίδιοι θέλουν.
Όμως ο ανώνυμος γκεμπελίσκος συνεχίζει ακάθεκτος: "Σημαίνει να επιτίθεσαι στους Αφγανούς μετανάστες και να τονίζεις την αναγκαιότητα επαναπατρισμού τους όταν ο Ελληνικός Στρατός ήταν κομμάτι της κατοχικής δύναμης και έπαιξε σημαντικό ρόλο στον πόλεμο και στην καταστροφή στην περιοχή." Πότε αλήθεια είδε το ΕΠΑΜ να επιτιθεται σε Αφγανούς μετανάστες; Μήπως μας μπερδεύει με τους συντρόφους του στη ΧΑ; Πότε μιλήσαμε για την "αναγκαιότητα επαναπατρισμού" τους; Ποτέ, αλλά δεν έχει καμιά σημασία. Ο γκεμπελισμός να είναι καλά.
"Σημαίνει να ρίχνεις λάδι στο μύλο του ρατσισμού, του εθνικισμού και της εκμετάλλευσης ψαρεύοντας σε θολά νερά σε μια Ελλάδα που έχει κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στους μετανάστες, έχει το μεγαλύτερο νεοναζιστικό κόμμα και σε μια Ευρωπαική Ένωση που η ξενοφοβία προελαύνει." Ποιός αλήθεια ρίχνει νερό στο μύλο του ρατσισμού; Αυτός που μάχεται εναντίον της μετατροπής της χώρας του σε ένα πελώριο γκέτο, ή στρατόπεδο συγκέντρωσης επειδή το θέλει η ΕΕ, ή αυτός που ζητά την κατάλυση των συνόρων για να κάνουν τη δουλειά τους οι δουλέμποροι πιο άνετα;
"Ο Δ. Καζάκης κάνει μια σειρά από παρομοιώσεις που ταυτίζουν την Ελλάδα ως σκουπιδοντενεκέ εξαιτίας της εισροής μεταναστών,το ζήτημα της ντόπιας καθαρότητας είναι ένα στοιχείο του λόγου ενδημικό κάθε ανομολόγητου ή μη εθνικιστή, ρατσιστή, εθνοφυλετιστή. Για εμάς που δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε σκουπίδια, ή μη βάση της εθνοτικής προέλευσης και που θεωρούμε τους μετανάστες ευπρόσδεκτους και κομμάτι του εργατικού κινήματος να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε τα πάντα στην υπόθεση της οικοδόμησης ενός ανατρεπτικού κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος κοινωνικής χειραφέτησης."
Και πάλι ο γκεμπελίσκος ασκείται σ' αυτό που ξέρει καλά. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η παρομοίωση περί σκουπιδοτενεκέ ανθρώπινων ψυχών, δεν έχει καμιά σχέση με κάποια εθνολογική καθαρότητα, αλλά με τις πολύ συγκεκριμένες πολιτικές της ΕΕ. Έχω γράψει και έχω πει πολλάκις ότι η ΕΕ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε σκουπιδοτενεκέ ανθρώπινων ψυχών. Θέλει να την μετατρέψει εντός Σένγκεν και με βάση τις συμφωνίες του Δουβλίνου σε δεξαμενή αναρίθμησης, έτσι ώστε τα επιτελεία της ευρωένωσης να αντλούν όση δουλική εργασία έχουν ανάγκη κάθε φορά.
Μη με ρωτάτε λοιπόν που βρήκε ο ανώνυμος γκεμπελίσκος τα περί καθαρότητας και τις άλλες ηλιθιότητες. Τα έβγαλε από την κοιλιά του. Όπως έβγαλε κι όλα τα άλλα.
Αν προσέξατε καλά ο ανώνυμος γκεμπελίσκος προσέχει ιδιαίτερα να μην μιλήσει ούτε για την ΕΕ, ούτε για τις συνθήκες επίσημου δουλεμπορίου, ούτε βέβαια για ολόκληρη τη βιομηχανία εκμετάλλευσης και εμπορίου των παράνομων μεταναστών και προσφύγων. Το μεγάλο "κίνημα χειραφέτησης" που υπόσχεται, είναι η βιτρίνα για τη μεγάλη μπίζνα επιδοτήσεων και κονδυλίων από την οποία βιοπορίζονται πολλοί εκ των συντρόφων του.
Ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες αυτού του "κινήματος χειραφέτησης" είναι ο Τζορτζ Σόρος. Εκτός φυσικά από την ΕΕ και τα άλλα εξίσου ευαγή ιδρύματα. Αφού λοιπόν κήρυξε επίσημα πόλεμο ενάντια στα σύνορα των κρατών και αναγορεύτηκε σε μέγα ευεγέρτη των προσφύγων και των μεταναστών, η δική του ΜΚΟ open society δημοσίευσε ότι στην Ελλάδα "συνεργάζεται" με την Αλληλεγγύη Τώρα, τη Μεταδράση, την Πράξις, κοκ.
Οι συγκεκριμένες οργανώσεις χρησιμοποιούν ως βιτρίνα τη δήθεν εθελοντική αρωγή στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, για να προωθήσουν το κεντρικό αίτημα του Σόρος και των άλλων μεγάλων αρπακτικών των ανοικτών αγορών κεφαλαίου: No borders, no nations! Όχι σύνορα, όχι έθνη! Με τα συνθήματα αυτά εμφανίστηκε π.χ. η Μεταδράση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τσίπρα στη Λέσβο.
Αλήθεια, ποιόν συμφέρει η κατάλυση των εθνών και των συνόρων; Την εργατική τάξη; Τους πρόσφυγες και τους μετανάστες; Εκτός κι αν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες έφυγαν από την πατρίδα τους γιατι έτσι το ήθελαν. Κι όχι επειδή ο ιμπεριαλισμός ισοπέδωσε τη χώρα τους και τους ξερίζωσε με τη βία.
Αλήθεια, γιατί κανένας από όλους αυτούς που νοιάζονται τόσο πολύ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, δεν απαιτεί να τους μεταχειρίζεται η Ελλάδα σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις και τα σχετικά πρωτόκολλα; Γιατί κανένας από δαύτους δεν θέτει ως κορυφαίο ζήτημα την απαγκίστρωση της Ελλάδας από την Σένγκεν και το Δουβλίνο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με βάση τα προβλεπόμενα από τον ΟΗΕ; Γιατί κανένας από δαύτους δεν απαιτεί να διεθνοποιηθεί το πρόβλημα, με βάση τις διεθνείς υποχρεώσεις των χωρών, ώστε να μην αντιμετωπίζεται αυθαίρετα από την ΕΕ και την Τουρκία;
Μα τι λες τώρα; Αν το ελληνικό κράτος αναλάβει υπεύθυνα να αντιμετωπίσει την κρίση σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις του και συνθήκες,τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί που εχουν εξαπολύσει με το αζημίωτο ολόκληρο σαφάρι με πρόσφυγες και μετανάστες; Αν το ελληνικό κράτος προχωρούσε σε επίσημη καταγγελία της Τουρκίας, όπως προβλέπεται από τις διεθνείς συμβάσεις και το δίκαιο της θάλασσας, για τον τρόπο που μεταχειρίζεται τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τότε θα περιορίζονταν δραστικά οι ροές στα ελληνικά νησιά και θα έχαναν τη δουλειά τους τα καρακόλια του Σόρος.
Αν η Ελλάδα το έκανε για τη συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας, η οποία παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου, τότε από πού θα αντλούσαν χρηματοδότηση; Πολύ περισσότερο αν η Ελλάδα απέρριπτε τη φύλαξη των συνόρων της από ξένες δυνάμεις και το ΝΑΤΟ.
Και φυσικά κανένας από όλους αυτούς τους φιλάνθρωπους δεν απαίτησε ποτέ να χτυπηθούν τα δίκτυα δουλεμπορίου. Ένας από τους πιο γνωστούς εμπειρογνώμονες για το μεταναστευτικό, ο Eugenio Ambrosi είχε δηλώσει όταν η ΕΕ είχε ξεκινήσει την επιχείρηση αναχαίτησης των πλοιαρίων των δουλεμπόρων στη Μεσόγειο, ότι η επιχείρηση της ΕΕ στη Μεσόγειο θα αποτύχει, εκτός και εάν η Ένωση καταπολεμήσει τις εγκληματικές συμμορίες στην Ευρώπη.
Ο Ambrosi, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, δήλωσε ότι τα "διεθνή εγκληματικά κυκλώματα των διακινητών είναι τα ίδια με αυτά που εμπλέκονται στην διακίνηση όπλων και ναρκωτικών... Οι βάρκες δεν είναι ο λόγος για το λαθρεμπόριο", είπε, προσθέτοντας ότι αν οι προσπάθειες επικεντρωθούν στις βάρκες, "ο πυρήνας των εγκληματιών παραμένει άθικτος." AFP, 7/10/2015.
Είδατε πουθενά να ακολουθείται πολιτική εξάθρωσης των κυκλωμάτων δουλεμπορίου; Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην ΕΕ. Η Τουρκία μάλιστα έχει μετατρέψει το δουλεμπόριο ανθρώπινων ψυχών σε επίσημη κρατική πολιτική. Ακούσατε όλους αυτούς που νοιάζονται να καταργηθούν τα σύνορα, να το θέτουν έστω ως θέμα; Όχι βέβαια. Τους χρηματοδότες τους να καταγγείλουν;
Γιατί λοιπόν το "κίνημα χειραφέτησης" του ανώνυμου γκεμπελίσκου δεν θέτει κανένα από όλα αυτά ως κορυφαίο ζήτημα; Γιατί πολύ απλά υπηρετεί τα συμφέροντα του Σόρος και της τάξης των αρπακτικών του. Κι επομένως θέτει ως κορυφαίο ζήτημα τον φράκτη στον Έβρο. Τι σόι "κίνημα χειραφέτησης" θα ήταν αν δεν υπάκουε τυφλά στα συμφέροντα και τις επιταγές του Σόρος;
Τώρα, αν η δράση τους διευκολύνει τους δουλέμπορους, δεν τους καίγεται καρφί. Ούτε για τη ζωή των προσφύγων και των μεταναστών νοιάζονται. Πνίγονται σε αναφιλητά κροκοδείλου για τους αδικοχαμένους που θαλασσοπνίγονται, αλλά κουβέντα για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. Κουβέντα για το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται γιατί η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχη χώρα, ώστε να ακολουθεί και να εφαρμόζει τα διεθνώς νόμιμα, αλλά έχει νομιμοποιήσει το δουλεμπόριο κατά πώς συμφέρει την ΕΕ.
Κουβέντα για το γεγονός ότι η Τουρκία δεν τηρεί τα προβλεπόμενα από τις διεθνείς συμβάσεις για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει ως όπλο για το δικό της συμφέρον. Τσιμουδιά για την ανάγκη η Τουρκία, αλλά και η ΕΕ, να καταγγελθούν στη διεθνή κοινότητα, ώστε να υπάρξουν όλες οι προβλεπόμενες κυρώσεις εναντίον τους. Μόνο έτσι μπορεί αποτελεσματικά να σωθούν οι ζωές που χάνονται στη θάλασσα.
Κάθε ζωή για τους εμπόρους της ανθρώπινης δυστυχίας αποτιμάται σε ευρώ κατά κεφαλή. Να τι ζητά ο Σόρος: "Η ΕΕ πρέπει να παράσχει € 15.000 ($ 16.800) ανά αιτούντα άσυλο για καθένα από τα δύο πρώτα χρόνια για να βοηθήσει τη στέγαση κάλυψη, την υγειονομική περίθαλψη, και το κόστος της εκπαίδευσης - και να κάνουν την αποδοχή των προσφύγων πιο ελκυστική για τα κράτη μέλη. Μπορεί να αντλήσει αυτά τα κεφάλαια με την έκδοση μακροπρόθεσμων ομολόγων, χρησιμοποιώντας σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες πηγές με δανειοληπτική ικανότητα ΑΑΑ, η οποία θα έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της παροχής ενός δικαιολογημένου δημοσιονομικού κινήτρου για την ευρωπαϊκή οικονομία." Σκεφτείτε μπίζνα!
Άντε μετά ο ανώνυμος γκεμπελίσκος να δημιουργήσει "κίνημα χειραφέτησης" χωρίς τις πλάτες του Σόρος και των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Δεν του καίγεται καρφί για την κατάληξη των προσφύγων και των μεταναστών. Όπως θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει προσφυγιά και μετανάστευση, έτσι θεωρεί το ίδιο απόλυτα φυσιολογικό να ανοίγουν τα σύνορα για να μπορεί το κεφάλαιο - και μάλιστα το πιο αρπακτικό - να εκμεταλλεύεται τον ξεριζωμό τους με όρους δουλικής εργασίας.
Κι όταν την επόμενη φορά τους δείτε να χύνουν κροκοδείλια δάκρια για τους θαλασσοπνιγμένους, να θυμηθείτε τα 10.000 παιδιά και πλέον, που ταυτοποιήθηκαν από τις ΜΚΟ και τους συντρόφους τους στα ελληνικά νησιά και μετά τη μετακομιδή τους σε "δομές" στην Αθήνα, χάθηκαν δια παντός τα ίχνη τους. Στα παλιά τους τα παπούτσια, αν χιλιάδες παιδιά σώζονται από την θάλασσα για να πέσουν θύματα στα κυκλώματα πορνείας και ανθρώπινων οργάνων εντός ΕΕ.
Νταβατζίδες μια ζωή, τώρα θα αλλάξουν. Να πέσει ο φράχτης στον Έβρο, για να μπορούν οι δουλέμποροι να κάνουν πιο άνετα τη δουλειά τους. Για να μπορει ο Ερντογκάν να στέλνει ακόμη μεγαλύτερες καραβιές θυμάτων και τα κυκλώματα να λυμαίνονται πολύ πιο εύκολα αθώα παιδιά. Να το "κίνημα χειραφέτησης" που επικαλείται ο ανώνυμος γκεμπελίσκος. Κίνημα χειραφέτησης από την ζωή. Με το αζημίωτο βέβαια για τον ίδιο.
Όσο για τον Έβρο και τα σύνορα, μην ανησυχείτε. Ανέλαβε το ΝΑΤΟ και οι πολυεθνικές των μισθοφόρων που το συνοδεύουν να εξαλείψουν τα σύνορα της Ελλάδας. Άλλη μια μεγάλη επαναστατική κατάκτηση του "κινήματος χειραφέτησης" των Σόρος & Σία. Κάτω τα σύνορα! Όπως ακριβώς θέλει ο Σόρος, η ΕΕ, η Παγκόσμια Τράπεζα - που θεωρεί μάλιστα τη μετανάστευση ως βασικό μέσο για την καταπολέμησης της φτώχειας του τρίτου κόσμου - και όλα τα άλλα ευαγή ιδρύματα και στηλοβάτες της παγκόσμιας επανάστασης. Ουρά!
Βέβαια, όποιος στα αλήθεια νοιάζεται έστω και στοιχειωδώς να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το δράμα των προσφύγων και των μεταναστών με όρους δικαίου και αληθινού ανθρωπισμού, τα παρακάτω είναι αυτονόητα:
1. Απαγκίστρωση της Ελλάδας από την Σένγκεν και το Δουβλίνο, ώστε να διεθνοποιηθεί το πρόβλημα περίθαλψης των προσφύγων και των μεταναστών σύμφωνα με τα διεθνώς νόμιμα.
2. Εξάθρωση των κυκλωμάτων δουλεμπορίας τόσο μέσα στη χώρα μας, όσο και διεθνώς με την φύλαξη των συνόρων της χώρας να αποτελεί αποκλειστικά κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας. Η Ελλάδα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να τερματιστεί άμεσα η εξωτερική επέμβαση σε χώρες σαν την Συρία.
3. Καταγγελία της Τουρκίας και του επίσημου δουλεμπορίου που ασκεί σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών. Να ζητηθεί άμεσα η επιβολή όλων των προβλεπόμενων διεθνών κυρώσεων εναντίον της για το γεγονός ότι το καθεστώς Ερντογκάν δεν έχει συμμορφωθεί με κανένα κανόνα διεθνούς δικαίου, ιδίως στα ζητήματα αρωγής και διάσωσης.
4. Να δοθούν άμεσα όλα τα προβλεπόμενα από τις διεθνείς συνθήκες και προτόκολλα έγγραφα που θα επιτρέψουν στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες να φύγουν από τη χώρα για όποιον προορισμό θελήσουν. Να αιτηθεί η χώρα τη συνδρομή του ΟΗΕ, ώστε να συνδράμει ενεργά στη διαχείριση της κρίσης.
5. Να μην επιτραπεί σε κανένα οργανισμό ιδιωτικών συμφερόντων, όπως ΜΚΟ, δίκτυα, κοκ, η διαχείρηση, η μετακομιδή και η περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών. Το έργο αυτό ανήκει αποκλειστικά στις κρατικές αρχές, που οφείλουν να μεριμνούν για όλα αυτά σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο. Οι εθελοντικές οργανώσεις συμβάλλουν επικουρικά και μόνο στο βαθμό που υπάρχει ανάγκη, υπό την άμεση επίβλεψη των αρχών και με βάση το σχέδιο διαχείρισης της κρίσης που έχουν εκπονήσει.
Φυσικά, όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν αν ο ελληνικός λαός δεν ανατρέψει το καθεστώς κατοχής της πατρίδας του. Αν δεν φύγει από το ευρώ και την ΕΕ. Αλλά μην τα πείτε όλα αυτά στον ανώνυμο γκεμπελίσκο γιατί θα σας καταγγείλει ως εθνικιστές, ρατσιστές και φασίστες γιατί δεν πείθεσθαι από την ιδεολογία και τα συμφέροντα του κ. Σόρος και της τάξης του.
Όποιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με το εμπόριο προσφύγων και μεταναστών, όποιος δεν έχει πρόβλημα με την ισοπέδωση χωρών, λαών, εθνών από τον ιμπεριαλισμό - που έχει δημιουργήσει αυτό το τεράστιο κύμα μετακίνησης εξαθλιωμένων ανθρώπων - όποιος κλαίει δήθεν τους θαλασοπνιγμένους, αλλά δεν του καίγεται καρφί για τα χιλιάδες εξαφανισμένα παιδιά στα χέρια των ΜΚΟ, τότε μπορεί άνετα να συμμετάσχει στο "κίνημα χειραφέτησης" που επικαλείται ο ανώνυμος γκεμπελίσκος.
Όσο για τα υπόλοιπα περί Μαρξ και εργατικής τάξης, θα τα αφήσουμε για μια άλλη ευκαιρία. Δεν θα κατεβάσω τόσο χαμηλά τις απόψεις του Μαρξ και της εργατικής τάξης ώστε να τα μετατρέψω σε αντικείμενο αντιπαράθεσης με τα καρακόλια του Σόρος και των δουλέμπορων.

11 σχόλια:

  1. http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_71.html
    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_52.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα έχει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα (που προκλήθηκαν απο τις πολιτικες των ντόπιων ελιτ και της ΕΕ). Τώρα μας φορτώνουν και τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που η Τουρκία συστηματικά αδειάζει στα ελληνικά εδάφη. Με τη δημιουργία στρατοπέδων στα νησιά και το κλείσιμο των βόρειων συνόρων, αυτες οι τεράστιες μάζες αλλοδαπών θα εγκλωβιστούν εδω ( χωρίς σοβαρή προοπτική εργασίας, πολλοί αμόρφωτοι και προερχόμενοι απο χώρες με διαφορετική κουλτούρα, καποιοι και κακοποιοί κλπ) . Οι συνέπειες αυτές θα είναι διαλυτικές για τη κοινωνική συνοχή ενω και η εγκληματικότητα θα αυξηθεί δραματικά.

    Η στάση των ΜΜΕ και των πολιτικαντηδων ειναι κατάπτυστη. Θέλουν να δημιουργήσουν ενοχές στον ελληνικό λαό ωστε να αποδεχθεί αυτη τη κατάσταση λες και ευθυνόμαστε εμεις για τα εκατομμύρια φτωχων του τριτου κόσμου.

    Ενω ειμαστε απλα μια χωρα τρανζιτ, κάνουν οτι μπορούν να συγκεντρώσουν εδω ολους αυτους που ερχονται μεσω Τουρκία ( πολλοί εκ των οποίων δεν ειναι και δεν μπορει να θεωρηθούν πρόσφυγες). Οποιος αντιτίθεται, αποκαλείται "φασίστας" και "ναζί". Σε μια χώρα οπου πεινάει η πλειοψηφεία των γηγενών κατοίκων και η ανεργία φτάνει το 30%, οι γελοιοι πολιτικαντηδες κανουν δακρύβρεχτα show και μπουρδολογουν με κούφια λόγια περι "αλληλεγγύης" στους "πρόσφυγες". Για αλληλεγγύη στους χιλιάδες αστέγους και νεό-πτωχους έλληνες καμία κουβέντα και πράξη. Κατα τους χοντρόπετσους ολιγάρχες, δηθεν μαζι τα φάγαμε και τωρά πρέπει ως λαος να πληρώσουμε ακόμα και με τη ζωή μας.

    Βέβαια στις λαϊκες συνοικίες σκοπεύουν να τους στοιβάξουν τους αφγανούς. Στην Εκάλη και στη Κηφισια δεν θα ανοίξουν ανοιχτά κέντρα.

    Τέλος, η δημογραφική αλλοίωση (σε συνδυασμό με τη τεχνητή πτώση γεννήσεων λογω κρίσης) ειναι μορφή γενοκτονίας. Είμαστε ενας λαός (και οπως κάθε λαος) εχουμε συγκεκριμένα και ιδιαίτερα πολιτιστικά, γλωσσικά και εθνοτικά χαρακτηριστικά και έχουμε κάθε δικαίωμα να τα διατηρήσουμε (οπως αντίστοιχα και άλλοι λαοί).

    Εαν μας αντικαταστήσουν με τη μαζική εγκατάσταση αλλοεθνών, είναι αντίστοιχο με ότι έγινε στη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία οπου οι ιθαγενείς λαοί εξοντώθηκαν και αντικατασταθηκαν απο έποικους, σκλάβους και μετανάστες.

    Προσπαθουν βέβαια συστηματικά με τα σκουπιδοκάναλα να παρουσιάσουν τους έλληνες ως καρικατούρες "ναζί", "αντι-σημίτες" και "ρατσιστές" βάζοντας μας στο ίδιο καλάθι με το τι έκαναν οι αγγλοσαξωνες και οι γερμανοί ναζί. Ολα αυτα αποτελούν τεράστια δυσφήμιση για ενα λαό που επι 400-500 χρόνια ήταν ουσιαστικά σκλάβοι υπο Οθωμανική κατοχη και ειναι θαύμα πως επιβίωσαν εως σήμερα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γκαίμπελς του Σπάρτακου, ένας τροτσκιστικός οχετός, σας επιτέθηκε, ειδικά σε αυτό το θέμα, γιατί στην συγκεκριμένη ομιλία σας διαπράξατε όντως το ολίσθημα να χρησιμοποιήσετε με τον γνωστό λανθασμένο τρόπο το γνωστό απόσπασμα του Μάρξ.
    Θα έπρεπε να προσέχετε λίγο παραπαπάνω με μερικά θέματα, και με μερικές αναφορές, ειδικά όταν αναφέρεστε στον Μάρξ και την μετανάστευση, και να ελέγχετε τις πηγές σας και το "συμφραζόμενο" της εποχής των κειμένων, ειδικά όταν αυτά έχουν αφαιρεθεί και χρησιμοποιηθεί απο γνωστούς "πατριωτικούς" κύκλους. Αυτό το λέω χωρίς να δίνω ούτε ένα πόντο στους τροτσκιστές κρεττίνους, αναγνωρίζοντας επίσης την αγαθή σας πρόθεση και τον πυρήνα του επιχειρήματός σας το οποίο δεν έχει ανάγκη σε τελική ανάλυση οποιασδήποτε ¨"μαρξιστικής" αναφοράς. Όπως έχετε καταλάβει παρακολουθουμαστε στενά από τον υπόκοσμο της "διεθνιστικής" αριστεράς και τον βοθρολυμματικό "χώρο" τροτσκιστών κλπ και κάθε ολίσθημα θα χρησιμοποιηθεί δεόντως. Το ίδιο θα ήθελα να σας πω και για την τοποθέτησή σας για την σχέση κκε και αγροτικών κινητοποιήσεων. Χανετε την ψυχραιμία σας και αδικείτε τον εαυτό σας, όντας κάπως περικυκλωμένος από τις δράκες και τις φατρίες των "αριστερών", είτε αυτοί είναι γραφειοκρατικές μούμιες είτε μπαφοαριστεροί. Σας τα λέω με καλή πρόθεση, οντας και ο ίδιος καυγατζής κ.λπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το συμπάθειο, αλλά πού έκανα λάθος με την αναφορά στον Μαρξ; Ο Μαρξ, όπως και ο Ένγκελς, ήταν ξεκάθαροι στο ζήτημα της μετανάστευσης. Ως προς την ουσία του, το αντιμετώπιζαν ως στοιχείο του παγκόσμιου εφεδρικού στρατού εργασίας και ως μέσο έντασης του ανταγωνισμού ανάμεσα στην εργατική τάξη μιας χώρας και τους μετανάστες. Χαρακτηριστικές είναι οι πολυάριθμες αναφορές του Μαρξ και του Ένγκελς στο ρόλο των Ιρλανδών μεταναστών στη Βρετανία και το ρόλο τους στην ένταση του ανταγωνισμού με την αγγλική εργατική τάξη. Κανένας από τους δύο δεν θεωρούσε τους Ιρλανδούς μετανάστες ως μέρος της εργατικής τάξης της Αγγλίας. Και το αίτημα που είχαν υιοθετήσει ήταν η εθνική απελευθέρωση της Ιρλανδίας, προκειμένου να σταματήσει η ροή μεταναστών στην Αγγλία.
      Την ίδια προσέγγιση είχε ο Μαρξ και για το Πολωνικό, απ' όπου το Γερμανικό Ράιχ έφερνε "καραβιές" εργατών για να δουλέψουν στα ορυχεία της Σιλεσίας και στη βιομηχανία σαν ανειδίκευτοι εργάτες. Ο Μαρξ υποστήριξε την εθνική απελευθέρωση της Πολωνίας από την Πρωσία και την τσαρική Ρωσία, ακριβώς για να σταματήσουν οι ροές μεταναστών, που έδιναν τη δυνατότητα να κυριαρχούν στα γερμανικά συνδικάτα οι εκπρόσωποι των ειδικευμένων εργατών, που τότε εξέφραδαν δεξιές αντιλήψεις και πρακτικές.
      Ανάλογη ανάλυση έκαναν οι Μαρξ και Ένγκελς για τις ΗΠΑ και τις ροές μεταναστών στη χώρα. Μάλιστα ο Ένγκελς είχε την άποψη ότι λόγω του γεγονότος ότι λόγω των διαφορετικών γκέτο των εργατών μεταναστών, που βρίσκονταν σε άγρια αντιπαράθεση, δεν πρόκειται να υπάρξει στις ΗΠΑ αυθεντικό κόμμα της εργατικής τάξης. Μια άποψη που επιβεβαιώθηκε από την ιστορία.
      Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να παραθέσω αποσπάσματα και να κάνω αναλυτική αναφορά, αλλά όταν αναφέρομαι σε πηγές, γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Να ξέρετε ότι όταν λέω κάτι, ιδιαίτερα όταν αφορά θεωρητικές τοποθετήσεις και αναφορές σε κλασικούς, ξέρω πολύ καλά τι λέω.

      Διαγραφή
    2. Ο ίδιος ο Κάρολος μαρδωχαιος Μαρξ ήταν, ως γνωστόν, Εβραίος γόνος ραββίνων . Κατά τον Μπακούνιν, ο χαρακτήρας του Μαρξ ως ανθρώπου ήταν φιλόδοξος, αδυσώπητος, αυταρχικός, ζηλότυπος, πονηρός, βίαιος και μηχανορράφος, «όπως ο Ιεχωβά, ο θεός των προγόνων του». Ο Μπακούνιν υπαινίσσεται τις σχέσεις του Μαρξ με τους Ρότσιλντ και πολλούς Εβραίους του Τύπου, γράφει δε σκωπτικά, ότι αυτός «πατάει με το ένα πόδι στην Τράπεζα, με το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και με τον πισινό στην γερμανική εφημεριδογραφία».

      Διαγραφή
  4. Γράφετε:
    " Να δοθούν άμεσα όλα τα προβλεπόμενα από τις διεθνείς συνθήκες και προτόκολλα έγγραφα που θα επιτρέψουν στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες να φύγουν από τη χώρα για όποιον προορισμό θελήσουν."

    Αν εμείς τους δώσουμε τα χαρτιά τάχιστα, θα μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα;
    Οι άλλες χώρες θα τους δεχθούν;
    Ποιος θα τις υποχρεώσει;
    Και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών να μη θέλουν να φύγουν από την όμορφη πατρίδα μας.
    Τι κάνουμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπώς έχω ήδη επισημαίνει πρέπει να γίνει άμεση επιχηρηση των Ματ για εκκένωση των νησιών μας στέλνοντας τα σε φουσκοτα με συνοδία πίσω στην Τουρκία την αδελφή μουσουλμανική χώρα! Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα γιατί αυτούς θα χρησιμοποιηθούν πολύ σύντομα ως πέμπτη φάλαγγα για να σφάζουν Έλληνες μάζι με τους αλβανούς μόλις οι εβραιοτουρκικη χούντα που κυβερνάει την χώρα συνειδητοποίηση οτι χάνει τον έλεγχω! Υπάρχουν ήδη πολλές κρυψώνες με Καλάσνικοφ σε διάφορα μέρη της Ελλάδος οι όποιοι θα χρησιμοποιηθούν απο το UCK. Και εδώ θα πρέπει να επισημάνω επίσης στον Δημήτρη καλύτερα να αρχίσει να κάνει γεωστρατιοτικες αναλύσεις και μόνο και να αφησει στην ακρη τα οικονομικα, γιατί ένω έχουμε κανονικό πόλεμο εδώ και καιρό μας απασχολουν με "οικονομικά" ζητήματα και συντάξεις! Θα πάρει άραγε οι χηρα συνταξει οτι ο άνδρας της σκοτωθεί με Καλάσνικοφ ή όχι?!

      Διαγραφή
    2. Το 90% των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία, ή από οπουδήποτε αλλού, έχουν προορισμό εκτός Ελλάδας. Επομένως το πρώτο και βασικό μέλημα είναι να διευκολύνουμε το να φύγουν, ώστε να μην είναι θύματα των κυκλωμάτων δουλεμπορίας και ΜΚΟ.
      Όταν εκδίδεις τα πρέποντα με βάση τις διεθνείς συμβάσεις και πρωτόκολλα έγγραφα, τότε η χώρα που θα αρνηθεί την αναγνώριση των εγγράφων, είναι σαν να θέτει θέμα παραμονής της στον ΟΗΕ. Πολύ περισσότερο, αν η Ελλάδα θέσει εξαρχής θέμα στους ενδιαφερόμενους διεθνείς οργανισμούς για την Τουρκία, την ΕΕ και οποιονδήποτε άλλο δεν τηρεί τα διεθνώς νόμιμα. Όχι μόνο να θέσει θέμα, αλλά να ζητήσει και τις επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων. Οι συσχετισμοί υπάρχουν για να γίνει κάτι τέτοιο.
      Οι μετανάστες δεν έπιλέγουν τον προορισμό τους με βάση την ομορφιά μιας χώρας, αλλά των διασυνδέσεων που έχουν ή που φαντάζονται ότι έχουν για να βρουν, αφενός, μεροκάματο και, αφετέρου, να στέλνουν εμβάσματα στην πατρίδα τους. Γι' αυτό και επιλέγουν ανεπτυγμένες χώρες με σκληρό νόμισμα.
      Όταν η Ελλάδα βρεθεί - με επιλογή της - εκτός ευρωζώνης και ΕΕ με επιβολή καθεστώτος απαγόρευσης εξαγωγής συναλλάγματος, πώς ακριβώς θα διευκολύνεται η παράνομη μετανάστευση και γιατί να επιλέξει την Ελλάδα ο παράνομος μετανάστης;
      Η υπόθεση βέβαια του πρόσφυγα είναι εντελώς διαφορετική. Ο πρόσφυγας στην Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων είναι πρόσωπο ιερό και χρήζει απόλυτης προστασίας. Η Ελλάδα έχει ηθική και όχι μόνο υποχρέωση να περιθάλψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πρόσφυγες και να εξαντλήσει κάθε μέσο και πρωτοβουλία στη διεθνή σκηνή, που θα επιτρέψει σ' αυτούς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Αφού πρώτα αποκατασταθεί η ειρήνη, η έννομη τάξη, ή η ανατροπή του καθεστώτος πολιτικής εξόντωσης και καταπίεσης.

      Διαγραφή
    3. Σχετικά με το να πάμε να κλαψωμε στο ΟΗΕ έχω γράψει στο θέμα για την παραχώρηση του Αιγαίο απο τους προδότες! Ο ΟΗΕ ελέγχεται απο χώρες οι οποίοι ελέγχονται απο το εβραϊκό τραπεζικό σύστημα! Οταν ο καδαφη πήγε εκεί να μιλήσει για τα εγκλήματα που κάνανε τοτε οι ΗΠΑ τι έγινε? Οταν μίλησε ο Αχμαδινεδζαντ εκεί τι έγινε ή όταν ο Ασσαδ για παράδειγμα πάει να κλαίει εκεί οτι ή χώρα του καταλάμβανεται παράνομα απο τους τζιχαντιστες τι θα γίνει?!
      Δευτερων: αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά αποικιοκράτες εισβολείς, εμας δεν μας ενδιαφερη τι τούς έχουνε τάξη και ποιους τους δινει χρηματα για ταξιδια ένω ξέρουμε πολύ καλά ομως με τι σκοπό έρχονται κι αυτό είναι να σφάζουν Ελληνες και Ευρωπαίους μαζί με το UCk! Και απο που και ως που θα τούς στείλουμε στην Ευρώπη!? Και αυτοί φυσικά θα τρέξουν με χαρά να τους αποδεχθούν!? Δεν βλέπετε οτι ή Ευρώπη είναι καζάνι που βραζει ήδη απο αυτη την καλα προγραμματισμένη μουσουλμανική εισβολή? Και το πιο σημαντικό δεν έχουμε καιρό για να περιμένουμε ο ΟΗΕ να θυμηθεί οτι έχουν παραβιαστεί και παραβιάζονται ενα σορό κανόνες αύριο μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος στο Αγαιου με τα δεδομένα που πολύ καλά γνώριζετε! Ο στρατός πρέπει να σταματισει εδώ και τώρα την μουσουλμανική εισβολή και να σφραγίσει τα σύνορα περιμένοντας πόλεμο (έκτος απο 100% πιστοποιημενες πρόσφυγες απο την Συρία κι αυτό μονο αν ή χώρα έχει δυνατότητα να τους ταιζει αν οχι να προωθούνται και σε άλλες χώρες ) Η νομιμότητα για την οποία κ. Καζάνι μιλάτε συνέχεια δεν τηρείται πουθενά τώρα τελευταία ουτε στην Ελλάδα ουτε στην Ευρώπη γιαυτο το λόγο παροτρυνετε τους Ελληνες να ετοιμάζονται για κανονικό πόλεμο - να εξωπλιστουν με καραμπίνες τις οποίες να κρατουνε στα σπίτια τους κατα τα πρότυπα του Ισραηλινό στρατο, να αγοράσουν προμήθειες κ.λ. αφήστε λίγο στην άκρη τα οικονομικα ζητήματα και τη νομιμότητα! Αλλα κύριος οι Ελληνες θα πρέπει να ανατρέψουν άμεσα την Ελληνοεβραικη κυβέρνηση όπως και να απαγορευθεί σε μασόνους ή άτομα απο εβραϊκές οικογένειες να έχουν κρισημα πόστα στην Ελληνική κοινωνία!

      Διαγραφή
  5. Χαίρεται.

    Να υποθέσω ότι εαν τα δίκτυα Σπάρτακος και τα λοιπά "φιλανθρωπικά" ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος μαζί με τον Συνασπισμό "Ριζοσπαστικής Αριστερας" - κοινώς ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν κατά το πρώτο κύμμα αποικιοκρατίας του Ισπανικού βασιλείου, θα έκαναν το εξής καταπληκτικό. Αφού θα συνόδευαν τον Χριστόφορο Κολόμβο στο ταξίδι προς τον "Νέο Κόσμο" όπως τον λέγανε τότε, όταν θα πατούσαν το πόδι τους στην Αμερικάνικη ήπειρο, στην γη των Ιθαγενών Αμερικάνων θα φώναζαν τα εξής συνθήματα: " Η Αμερική ανήκει στα Μπάφαλο της μόνο και σε κανέναν άλλο" - Το αντίστοιχο του "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και σε κανένα κράτος". Λες και το Μπάφαλο έχει περισσότερα δικαιώματα στην πατρώα γη των προγόνων του Ινδιάνου/Αμερικάνου Ιθαγενή, η οποία είναι ποτισμένη από αίμα και ιδρώτα. Επίσης θα επίπλητταν τους καημένους ιθαγενείς Αμερικάνους/Ινδίανους, λέγοντας τους να ρίξουν κάτω τα σύνορα που θα χωρίζαν τον δικό τους πολιτισμό από τους καταυλισμούς των Ευρωπαίων εξερευνητών. Το αντίστοιχο του συνθήματος "Κάτω τα σύνορα". Που θέλω να καταλήξω. Ότι τέτοια ιδρύματα και τέτοιες παρατάξεις όπως τον ΣΥΡΙΖΑ υποσκάπτουν/πολεμούν/επιβουλεύοντε τον Έλληνα Ιθαγενή. Και για αυτό λέω ότι εάν υπήρχαν την εποχή της αποικιοκρατίας αυτά τα γελοία ανθρωποειδή υπο-ζώα θα έκαναν το παν για να ξεκάνουν τον Αμερικάνο/Ινδιανό Ιθαγενή, όπως κάνουν τώρα υποβιβάζοντας τον Έλληνα Ιθαγενή στο επίπεδο του ψαριού. Και στο κάτω κάτω της γραφής, είναι ο Έλληνας Ιθαγενής/Γηγενής/Ντόπιος κάτοικος της πατρίδας του ίσος με το ψάρι και το μπάφαλο τα οποία είναι στοιχεία χλωρίδας και πανίδας; Αυτά.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή