Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο Δημήτρης Καζάκης το Σάββατο 19 Μαρτίου στον Βόλο

Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, με τίτλο «Νικάμε τον φόβο, έχουμε τη λύση», που διοργανώνει ο Τομέας Θεσσαλίας του Μετώπου, το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 6 μ.μ., στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος/ στοά Ηλία Καραπατή).
Στις 12.30 μ.μ. της ίδιας μέρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Ε.ΠΑ.Μ. στο Βόλο (Γ. Καρτάλη 87-Χατζηαργύρη) στα τοπικά ΜΜΕ. Ο Δημήτρης Καζάκης θα συνοδεύεται από κλιμάκιο της Π.Γ. Στην ομιλία του θα προσεγγίσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα αναλύσει διεξοδικά την λύση που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ. για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι έλληνες πολίτες. Μετά το τέλος των ομιλιών θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Από τον Τομέα Θεσσαλίας του Ε.ΠΑ.Μ. ανακοινώθηκε ότι «η ολοκληρωτική επίθεση που δέχεται ο λαός μας σε κάθε πτυχή του κοινωνικού βίου, επιβάλλει τη συστράτευση κάθε δημοκράτη – πατριώτη σ’ έναν ανυποχώρητο αγώνα κατά του κατοχικού καθεστώτος, που απεργάζεται την παράδοση ολόκληρης της χώρας, που πάνω της οικοδομήθηκαν και κατοχυρώθηκαν η έννοια της Δημοκρατίας, και χύθηκε ποτάμι το αίματος για να θεμελιωθεί η λαϊκή κυριαρχία, η εθνική ανεξαρτησία και να κατακτηθεί η λευτεριά».
12 Μαρτίου 2016
Τομέας Θεσσαλίας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου