Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κρήτη μετατρέπεται σε γκρίζα ζώνη με τη μεταφορά "προσφύγων".

Η Κρήτη, εκτός από αβύθιστο αεροπλανοφόρο για τα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ και του Ισραήλ, μετατρέπεται και σε περιοχή αμφισβητούμενης κυριαρχίας (γκρίζα ζώνη) μετά την απόφαση για την μεταφορά τουλάχιστον 2.000 "προσφύγων" στο νησί. Αυτή την εγκληματική απόφαση υιοθέτησαν χθες οι δήμαρχοι της Κρήτης μετά από πρόταση της κυβέρνησης.
Στην απόφαση αυτή πρωτοστάτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης. Στην απόφαση αυτή αντιτάχθηκαν μόνο δύο δήμαρχοι, Σφακίων και Αποκορώνου. Παρόντες ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από Ηράκλειο και Λασίθι (Ηγουμενίδης, Βαρδάκης, Θραψανιώτης), αλλά και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ κ. Συντυχάκης, που όλοι τους σιγοντάρισαν προκειμένου να υιοθετηθεί αυτή η εγκληματική για το νησί απόφαση.
Από τη σύσκεψη απουσίαζαν οι βουλευτές της ΝΔ με πρόφαση ότι δεν θα παρευρισκόταν ο υπουργός Μουζάλας. Ο τσακωμός των κομμάτων, ως συνήθως, δεν αφορά σ' αυτήν καθαυτή την απόφαση, αλλά στον τρόπο διαχείρισης, στο αν υπάρχει σχέδιο από την κυβέρνηση κι άλλα παρόμοια. Η ουσία βρίσκεται σε μικροκομματικούς υπολογισμούς και στον τρόπο μοιράσματος των κονδυλίων που τυχόν συνοδεύουν τους "πρόσφυγες" ανάμεσα στα κόμματα. Για το νησί και τους κατοίκους του δεν τους καίγεται καρφί.
Γι' αυτό και στο βασικό, δηλαδή στη μεταφορά και εγκατάσταση των "προσφύγων", συμφωνούν άπαντες. Μηδενός εξαιρουμένου. Τσακώνονται μόνο και ως συνήθως για το πώς θα μοιραστεί το μπαξίσι.
Τι είναι όμως αυτοί οι "πρόσφυγες"; Πρόκειται για τους 3.000 και πλέον που η Γερμανία επιθυμεί να διώξει από την επικράτειά της για να τους φέρει στην Ελλάδα. Ποιοί είναι αυτοί; Δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για όσους οι διωκτικές αρχές της Γερμανίας συνέλαβαν και κρατούν μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που ακολούθησαν τις τρομοκρατικές ενέργειες σε Γερμανικό έδαφος φέτος το καλοκαίρι.
Με άλλα λόγια η Γερμανία επιθυμεί να διώξει υπόπτους για τρομοκρατία και εγκληματική ή παραβατική συμπεριφορά. Και πού θέλει να τους στείλει; Μα πού αλλού; Στην κατεχόμενη Ελλάδα και μάλιστα ειδικά στην Κρήτη. Έτσι θα πάρει μια και καλή την εκδίκησή της από τους Κρητικούς για το κάζο που έπαθε στην παλιά ναζιστική κατοχή.
Και τι κάνουν οι ντόπιοι δοσίλογοι γερμανοτσολιάδες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων; Τους βαφτίζουν πρόσφυγες για να εξαπατήσουν τον απληροφόρητο κόσμο και να εκμεταλλευτούν τον ανθρωπισμό του. Πρόκειται για τον ίδιο ανθρωπισμό που χρησιμοποιούσε και ο ιεραπόστολος όταν με το αζημίωτο ευλογούσε την φούρκα του δουλέμπορου.
Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της απάτης σε βάρος της Κρητικών κι όχι μόνο, αρκεί θεωρούμε να τονίσουμε ότι η Γερμανία απαιτεί από την Ελλάδα να δεχθεί τους 3.000 και πλέον "πρόσφυγες" με βάση τη συμφωνία του Δουβλίνου ΙΙ. Μόνο που η συμφωνία αυτή δεν αφορά διόλου σε πρόσφυγες, αλλά μόνο και αποκλειστικά σε παράνομους μετανάστες.
Έτσι λοιπόν οι δήμαρχοι της Κρήτης με πρώτο τον περιφερειάρχη Αρναουτάκη - όνομα και πράγμα - αποδέχθηκαν την εγκατάσταση οιονεί εγκληματικών στοιχείων στο νησί τους, βαφτίζοντάς τους "πρόσφυγες". Γιατί; Η οφθαλμοφανής απάντηση είναι απλή: είναι τόσο δοσίλογοι, σύγχρονοι ταγματαλήτες των Γερμανών, που στο πρόσωπό τους βρίσκει τη δικαίωσή του κάθε παλιός εγκληματίας πολέμου που έβαψε με αίμα το νησί της Κρήτης. Μόνο η στολή τους λείπει.
Υπάρχει όμως και μια άλλη απάντηση. Οι δήμαρχοι Ηρακλείου και η περιφέρεια εμφανίστηκε να πρωτοστατεί να φιλοξενηθούν οι "πρόσφυγες" σε σπίτια και όχι σε ανοιχτές δομές. Μάλιστα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Λιόνη διαβεβαίωσε ότι απέσπασε την υπόσχεση του υπουργού ότι στους ιδιοκτήτες των σπιτιών το υπουργείο θα προκαταβάλει τα πρώτα 12 ενοίκια. Μετά προφανώς θα αναλάβουν οι δουλέμποροι. Επίσημοι και μη.
Καταλάβατε τώρα; Σε σπίτια κι όχι σε ανοιχτές δομές, για να μπορούν να κερδοσκοπήσουν τα γνωστά και μη εξαιρετέα κυκλώματα που νέμονται δήμους και δημόσιο, χρόνια τώρα. Με μπαξίσι 12 μηνών ενοίκια οι δοσίλογοι ξεπουλάνε το νησί τους. Ποντάροντας στη συνείδηση μαυραγορίτη που κρύβουν αυτοί και οι όμοιοί τους.
Να γιατί σχεδιάζουν, όπως ακούγεται, να μεταφέρουν τον κύριο όγκο των "προσφύγων" σε Τυμπάκι και Ιεράπετρα. Σκέφτονται να δελεάσουν τους αγρότες του Λασιθίου και της Μεσαράς με την προσφορά δουλικής εργασίας για τα θερμοκήπια.
Έτσι θα έχουμε μερικές χιλιάδες οιονεί εγκληματικά στοιχεία να ενισχύουν στην πράξη τον υπόκοσμο του νησιού με το αζημίωτο. Φυσικά τους "πρόσφυγες" αυτούς ετοιμάζεται να ακολουθήσει ένα πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), στις οποίες έχει εναποτεθεί - με εντολή της ΕΕ - η αποκλειστική διαχείριση αυτών των ανθρώπων. Πάλι με το αζημίωτο.
Κι όταν ο απλός κόσμος νιώσει να απειλείται η ζωή και η περιουσία του, τότε θα εγκατασταθούν και οι γνωστές ξένες δυνάμεις ασφαλείας, που ήδη επιχειρούν στα μεγάλα νησιά του Αιγαίου με πρόσχημα τη ροή προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία. Μαζί φυσικά με τα γνωστά Hot Spot, τα ανοιχτά και κλειστά κέντρα κράτησης.
Κι όποιος νομίζει ότι όλα αυτά είναι προσωρινά, ή ότι ο αριθμός θα περιοριστεί μόνο στους 2.000, τότε οφείλουμε να τον καλοσωρίσουμε στην Ελλάδα και στον πλανήτη Γη. Οι "πρόσφυγες" θα αρχίσουν να καταφθάνουν μετά το τέλος Νοεμβρίου και οι επιτετραμένοι των ΜΚΟ εκτιμούν ότι μέσα σε δυό χρόνια πάνω από το 10% του πληθυσμού στο νησί θα είναι τέτοιοι. Φαντάσου μπίζνα για εμπόρους και μαυραγορίτες του ανθρώπινου πόνου.
Έτσι η Κρήτη θα μετατραπεί και επίσημα σε γκρίζα ζώνη. Σε περιοχή με αμφισβητούμενη κυριαρχία, υπό τη δικαιοδοσία ενός υπερεθνικού παρακράτους ξένων δυνάμεων ασφαλείας και ΜΚΟ. Όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μεγάλα νησιά του Αιγαίου πλησίον των Τουρκικών ακτών, όπως είναι η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και τα Δωδεκάνησα.
Φαίνεται τελικά ότι το παλιό όνειρο των αποικιοκρατών από τα τέλη του 19ου αιώνα να δουν την Κρήτη ανεξάρτητη πολιτεία με ομοσπονδιακή-πολυπολιτισμική δομή, ώστε ο εθνισμός των Κρητών να χαθεί και το νησί να αποτελέσει ορμητήριο για τα δικά τους σχέδια, βρήκε σήμερα τους κατάλληλους δοσίλογους της δεξιάς και της αριστεράς για να το υλοποιήσουν. Το λόγο έχει τώρα ο περήφανος Κρητικός λαός. Θα τους αφήσει να μετατρέψουν το νησί του σε γκρίζα ζώνη; 
Αν και πιστεύω ότι οι μυριάδες όσων χάθηκαν στον αγώνα για την Ένωση και την ελευθερία, δεν θα αφήσουν τη συνείδηση κανενός τίμιου Κρητικού να ησυχάσει. Ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού. Καμιά γειτονιά, κανένα χωριό δεν πρέπει να μείνει αμέτοχο σ' ολόκληρο το νησί. Η απόφαση μπορεί και πρέπει να ανατραπεί από την μαζική κινητοποίηση του κόσμου. Κάντε τους δοσίλογους να τρέμουν με μαζικές παραστάσεις και κινητοποιήσεις που δεν θα επιτρέψουν την υλοποίηση της απόφασης.

23 σχόλια:

  1. Δημήτρη αυτό το άρθρο και το προηγούμενο (Γκριζα ζώνη τα νησιά του Αιγαίου) είναι εκπληκτικά. Ολα αυτά με τρομάζουν γιατί εκτός απο τα καθημερινά οικονομικα προβλήματα που αντιμετωπίζεί ο απλός κόσμος εμφανίζεται και ένα νέο πρόβλημα με άγνωστους κινδύνους.

    Πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή στον eroi;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιόνια ποτίσαν το Λαό μας κι έχει μπερδέψει την αξιοπρέπεια με τη δουλοπρέπεια; Κάνει ουρές να πληρώσει στις εφορίες αυτούς που τον εξοντώνουν και δεν δίνει δεκάρα τσακιστή γιά τη Γή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Αγαπητοί και αγαπητές φίλοι καλημέρα
    Τέτοιου είδους σενάρια μπορεί ο καθένας να φτιάξει. Η πραγματικότητα όμως μας ξεπερνά.
    Το ζητούμενο είναι πως θα μπορέσει ο λαός μας να ανταποκριθεί στο ανθρωπιστικό του καθήκον και όχι πως θα καλλιεργούμε την "ανθρωποφοβία" μέσα από σενάρια αφελληνισμού οποιασδήποτε περιοχής και μετατροπής της σε "γκρίζα" ζώνη, όπως κινδυνολογεί ο γράφων.
    Εξάλλου, ειδικά η Κρήτη στο πέρασμα των αιώνων έχει δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες "εποίκων" όλων των φυλών που ΟΛΟΙ έγιναν τελικά Κρητικοί !
    Ας αφήσουμε την κινδυνολογία προκειμένου να εξυπηρετούμε την διάθεσή μας για αντιπολίτευση σε ΟΛΑ και ας αφιερώσουμε τις διαθέσιμες δυνάμεις του ο καθένας μας στην αντιμετώπιση του δράματος που βιώνουν ΟΛΟΙ όσοι αναγκάζονται (και με κίνδυνο της ζωής τους) να εγκαταλείψουν τς εστίες τους.
    Τα όποια συνωμοτικά σενάρια προσφέρουν καλές υπηρεσίες σε όσους καλλιεργούν τον ρατσισμό, τον φασισμό και την κατάλυση της δημοκρατίας.
    Ας παραδειγματιστούμε από την υστερία περί προσφύγων-φορέων ασθενειών που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης!
    Όσον αφορά στα θέματα της αποφυγής κερδοσκοπίας και της τήρησης των εργασιακών νόμων για τους πρόσφυγες-εργαζόμενους είναι υποχρέωση της πολιτείας και δική μας να τους επιβάλλουμε με τις δράσεις μας.
    Και πάλι ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    Μανώλης Χατζάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τά σάπια. Όσοι πέρασαν από την Κρήτη δεν έγιναν όλοι Κρητικοί όπως ψευδώς λές. Εκτός αν με το «Κρητικοί» εννοείς Κρητικοί μη Έλληνες. Ο Νικηφόρος Φωκάς έσφαξε 100,000 Αγαρινούς όταν ανεκατέλαβε την Κρήτη από τους Άραβες, γιατί όχι μόνον δεν ήσαν Έλληνες, αλλά ούτε κάν ήθελαν να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Άραβες Μουσουλμάνοι. Επίσης, οι λεγόμενοι Τουρκοκρητικοί, αν και οι περισσότεροι είχαν Ελληνική καταγωγή, δεν θεωρούσαν τους εαυτούς τους Έλληνες, αλλά Τούρκους και ετάχθησαν εναντίον τών Κρητών όταν αυτοί επανεστάτησαν. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος πού αργότερα πήγαν στην Τουρκία.

      Στην Κατοχή οι δωσίλογοι φορούσαν κουκούλες όταν κατέδιδαν όσους ήσαν εναντίον των Γερμανών. Οι σημερινοί δωσίλογοι,, όπως εσύ, αντί για την κουκούλα των παλιών δωσιλόγων, φοράνε την κουκούλα του «ανθρωπιστή», του «αντιρατσιστή» και άλλα τέτοια συναφή.

      Αυτό όταν είναι τοίς πάσι γνωστόν ότι η σημερινή μετακίνηση πληθυσμών και εγκατάσταση στην Ελλάδα (και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) είναι ένα άριστα οργανωμένο σχέδιο από τά υπερεθνικά κέντρα εξουσίας τά οποία και χρηματοδοτούν αφειδώς τους μηχανισμούς εφαρμογής αυτού του σχεδίου (ΜΚΟ, ΜΜΕ, Παγκόσμιες οργανώσεις, πολιτικούς κλπ.).

      Διαγραφή
    2. Καλέ μου άνθρωπε ξέρεις απο .....βέσπα;
      Σενάριο ονομάζεις κάτι που είναι πραγματικότητα ;
      Ξέρεις πόσο αίμα χύθηκε στην Κρήτη για να γίνουν αυτοί οι "έποικοι" που λές Κρητικοί, τι νομίζεις τζάμπα είναι;
      Σου εύχομαι να μην σε αναγκάσει η ζωή να βιώσεις την πραγματική της άγρια "ομορφιά" που απ' ότι φαίνεται αφελώς εξιδανικεύεις.
      Όσο για το Ωραιόκαστρο μια επικοινωνιακή επιχείριση είναι για κατευνασμό!
      Με αγάπη!

      Διαγραφή
  4. Μας δινετε, σας παρακαλω, την πηγη της πληροφορησης σας συμφωνα με την οποια αυτοι οι 3000 ανθρωποι συνεληφθηκαν απο τις διωκτικες αρχες της Γερμανιας ως υποπτοι τρομοκρατιας/ εγκληματων? Οι συλληψεις οδηγησαν σε διωξεις (ποιες οι κατηγοριες και με βαση τι στοιχεια?) και δικες των κατηγορουμενων? Αν οχι, γιατι? Αν ναι, ποια η εκβαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ πρώτη φορά ακούς για το Δουβλίνο ;
      Χρειάζεται δίκη για σε στείλουν στη χώρα εισόδου;
      Το να είσαι ύποπτος προϋποθέτει απόδειξη;
      Αυτοί δεν συλλαμβάνονται με άλλη κατηγορία αλλά ως παράνομα εισελθόντες στη χώρα!
      Κατάλαβες κύριε Over

      Διαγραφή
    2. Εσυ ρε μεγαλε πως την εχεις δει???Δικηγορος του Καζακη???
      Δε μπορει να απαντησει μονος του δηλαδη και απαντας εσυ η δεν ειναι ικανος να απαντησει???Η εκτος αν δεν θελει επειδη ενδεχομενως δεν τον συμφερει!!!
      Οσο για το κειμενο η μαλλον το λιβελλογραφημα απο οπου κι αν το πιασεις λερωνεσαι...
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ!ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΟ 2012 ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΠΑΜΙΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ...
      ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ......

      @pellargos μην μου απαντησεις,δεδομενου οτι μου ειναι αδιαφορη η απαντηση σου...
      Αν θελει ο Καζακης να απαντησει ας το κανει μονος του και οχι δια αντιπροσωπου....

      Διαγραφή
  5. Κ.Καζάκη θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η μηχανή αναζήτησης του παρόν μπλογκ έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και μήνες. Προσπαθώ να αναζητήσω παλαιότερα άρθρα σας και πάντα βγάζει το μήνυμα "Αυτή η μηχανή προσαρμοσμένης αναζήτησης πραγματοποιεί φόρτωση. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα δευτερόλεπτα." Αν μπορείτε να παραπονεθείτε στην εταιρία για να το φτιάξουν ώστε να ψάχνουμε σε παλιότερα άρθρα σας, θα σας είμαστε ευγνώμονες.
    Ευχαριστούμε για τις συνεχείς προσπάθειές σας και τα εξαίρετα άρθρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας εθεσα το ιδιο ερωτημα στο φεισμπουκ (σκεφτηκα να το κανω αφου ειχα ηδη γραψει εδω), οποτε μπορειτε να αγνοησετε το ερωτημα εδω και να μου απαντησετε εκει, οπου μπορουν περισσοτεροι ανθρωποι να διαβασουν τον διαλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για όσους οι διωκτικές αρχές της Γερμανίας συνέλαβαν και κρατούν μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που ακολούθησαν τις τρομοκρατικές ενέργειες σε Γερμανικό έδαφος φέτος το καλοκαίρι." Κύριε Καζάκη, θα μπορούσατε να δώσετε κάποια πηγή για αυτή την αναφορά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ένα επιπλέον ερώτημα, για το προσφυγικό γενικότερα. Εάν μία κυβέρνηση ακολουθήσει την πολιτική πρόταση του ΕΠΑΜ και επιδιώξει την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου (ταξιδιωτικά έγγραφα στους πρόσφυγες για τη μετάβαση στη χώρα επιλογής τους κ.α.), δε θα συναντήσει την άρνηση των υπόλοιπων χωρών (κλείσιμο συνόρων); Καθώς ο ΟΗΕ δεν έχει δυνατότητα επιβολής των κανόνων του, αυτοί δε θα αποτελέσουν κενό γράμμα, ακόμα και αν εμείς τους επικαλεστούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά όλα αν συνοδευτούν και από αποδείξεις, που νομίζω δεν υπάρχουν, αλλά η τελευταία παράγραφος δείχνει πιο ακροδεξιά και από τη Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι αυτο τωρα σοβαρο σχολιο? με το ''νομιζω'' και το ''δειχνει''?

      Διαγραφή
    2. Είναι γιατί είσαι ηλίθιος και δε μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο καζακης και τι οι χρυσαυγίτες

      Διαγραφή
    3. Αποδείξεις να ζητήσεις από τον Γερμανικό τύπο που δημοσίευσε τις πληροφορίες.

      Διαγραφή
    4. Αποδείξεις να ζητήσεις από τον Γερμανικό τύπο που δημοσίευσε τις πληροφορίες.

      Διαγραφή
  10. Ο ανθρωπισμός κάποιων εκδηλώνεται μόνον απέναντι σε λαθραίους εισβολείς που αποτελούν εν δυνάμει όργανα ξένων σκοτεινων κύκλων οι οποίοι τούς χρηματοδοτησαν και τούς έφεραν. Τά παιδακια τού Σόρος βολεύονται πολύμορφα... τα αρπάζουν καί από τό μεγαλο αφεντικό, τα αρπάζουν καί από μας μέσω τών ΜΚΟ καί τό παιζουν καί Καζακικοί γιά να διασκεδάζουν . Πρίν από τούς εισβολείς, ...ευπαθείς ομάδες ήσαν οι γύφτοι καί όχι η Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια ! 'Ετσι οι γύφτοι πήγαιναν από νομό σε νομό καί εισέπραταν επιδοτήσεις ! Ενώ τήν ίδια στιγμή γιά τό ευχαριστώ, εβγαζαν το φρεάτιο αδιαφορώντας αν κάποιος σκοτονόταν. Η αξία τού ΄Ελληνα, για τον γύφτο, είναι ένα Ευρώ. Τό ίδιο και γιά σας ψευτοαριστεροί βολεψάκηδες, την ίδια αξιά έχουμε ! Εσείς είσαστε οι γύφτοι που τα αρπάζετε, ενώ εμείς είμαστε οι αφελείς που μάς αποζημάτε !!!
    Λαζοφιώργης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν αν δεν υπηρχε η τέλεια σκηνοθετημένη οικονομική κρίση. Αυτό που γίνεται εκεί στην Κρήτη αλλά και σε όλη τη χώρα με τη συναίνεση της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών γίνεται γιατι οι ΈΛληνες προτιμούν να ευημερούν και ας είναι υποδουλωμένοι. Αυτή η φιλοσοφία είναι που κράτησε τη χώρα 400 χρόνια σκλαβωμένη στους Τούρκους. Γι΄αυτό ας πάψουμε να τα βάζουμε με τους πολιτικούς διότι χωρίς εμάς τίποτα από αυτά που είχαν σκοπό να κάνουν δεν θα γίνόταν. Δυστυχώς είμαστε ανάξιοι απόγονοι των αρχαίων προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα αρθρα για τους μεταναστες και προσφυγες κατατασσουν το επαμ στο μυαλο των 5000 αναρχογκασταπιτων στο φασιστικο χωρο.Μετα και απο την επιθεσε σε επαμιτες στη θεσσαλονικη βγηκε ανακοινωση απο ομαδα αναρχικων οτι απο δω και περα οι επαμιτες θα τρωνε ξυλο γιατι ειναι εναντιον των ανοιχτων συνορων και υπερ των κλειστων συνορων και υπερ της εθνικης κυριαρχιας

    Το επαμ θα βγαλει κανενα φυλλαδιο για να μοιραστει στους πολιτες για το θεμα αυτο?ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ σε αυτο το θεμα και κατα των αναρχοσυριζαιων και των ψευτοδεξιων.Τωρα πρεπει να βγει το επαμ μπροστα που ειναι ο κοσμπς μαζι μας με φυλλαδια και αφισσες ας κανουμ εναν εσωτερικο ερανο να μαζεψουμε τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dhmhtrara,vgaineis allh mia for a sofoteros ton peristaseon.eimai perhfanos pou anhko sto E.PA.M.,kai hairomai idiaitera gia ta uperoha muala(melh),tou E.PA.M.oso gia thn metafora ton (metanaston)sthn krhth mas,thn proth skepsh pou akrivos ekana kai sholiasa sthn gunaika mou htan akrivos auto pou anaiferes,to kanoun oi ahtsin-fouftsin,gia ekdikhsh,apo ton kazo tou 40`.dustyhos ehoume na kanoume me para pollous (neoellhnofones),dosilogous,vasilohountikous!as xupnhsoume epi telous!kalo agona,kalh leyteria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με το άρθρο σας! Το κοινοποιώ στην ιστοσελίδα μας,
    enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρη και παιδιά δείτε αυτό.

    https://www.youtube.com/watch?v=XwfqZFEo3tk

    Αν και το υλικό δεν είναι πρωτοενές,
    είναι τουλάχιστον λεπτομερές για την εξέλιξη του στρατιωτικού σκέλους του πολέμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή