Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Όλοι την Πέμπτη στο Ναύπλιο για να σταματήσουμε τον Φούχτελ και το ξεπούλημα.

Στο Ναύπλιο, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η έκτη κατά σειρά συνέλευση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, με κορυφή στην ατζέντα της την προσφυγική κρίση. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV), είναι «ένα δυναμικό δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων», όπως αρέσκεται η ίδια να προπαγανδίζει.
Επί της ουσίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το προϊόν μιας διεθνούς σύμβασης μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, η οποία υπογράφηκε μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας τον Μάρτιο του 2010 κατά την επίσκεψη του τότε δοσίλογου πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου στο Βερολίνο.
Η σύμβαση έδωσε το δικαίωμα στην κυβέρνηση του Βερολίνου να διορίσει τον δικό της ειδικό αρμοστή (επί ναζιστικής κατοχής ονομαζόταν γκαουλάιτερ, ενώ σήμερα υφυπουργός επί ελληνικών θεμάτων) με σκοπό την "αξιοποίηση" προς όφελος των χρεωκοπημένων Δήμων και μεγάλων εταιρειών της Γερμανίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των υποδομών, της ενέργειας, κοκ. Με την επιβολή του πρώτου μνημονίου 2 μήνες αργότερα, έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα ο κ. Φούχτελ με αποστολή την προώθηση της Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης.

Η σύμβαση αυτή με τη Γερμανία δεν ήλθε ποτέ για έγκριση στη Βουλή. Κανένα από τα κόμματα που κυβέρνησαν έως σήμερα δεν τόλμησε να φέρει τη σύμβαση αυτή για έγκριση. Το μόνο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια είναι όταν ο εκάστοτε δοσίλογος πρωθυπουργός των μνημονίων επισκέπτεται το Βερολίνο, ανανεώνει με την υπογραφή του και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ρόλο και τη δράση του κ. Φούχτελ.
Αυτή η Συνέλευση έχει ιδιαίτερη σημασία. Αφενός, ο κ. Φούχτελ βιάζεται να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες του Δουβλίνου 3 προκειμένου η Γερμανία να αρχίσει να αποστέλλει στην Ελλάδα από τα τέλη του 2016 και τις αρχές του 2017 καραβιές ανεπιθύμητων μεταναστών και προσφύγων από τους 840 χιλιάδες που επίσημα δηλώνει ότι "φιλοξενεί".
Αφετέρου, να υπογραφούν οι πρώτες συμβάσεις παραχώρησης δραστηριοτήτων δήμων και περιφερειών σε Γερμανικά συμφέροντα. Όπως π.χ. τα σκουπίδια και άλλα προσοδοφόρα για τους Γερμανούς έργα υποδομών.
Όλα αυτά προγραμματίζονται με τη συμμετοχή δημάρχων ερήμην των δημοτών, αλλά ακόμη και των δημοτικών συμβουλίων. Με ανταλλάγματα ικανοποιητικά για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκπροσωπούν οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι. Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό κίνητρο συμμετοχής των δημάρχων, περιφερειαρχών και άλλων καρεκλοκένταυρων, που, απ' ότι φαίνεται, για τον λουφέ δεν έχουν ούτε τσίπα, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε φυσικά συνείδηση.
Στα πλαίσια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης το αλισβερίσι πίσω από κλειστές πόρτες δίνει και παίρνει σε βαθμό πρωτάκουστο ακόμη και για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μυστικό της επιτυχίας αυτής της διαδικασίας. Στη μυστικότητα, την αδιαφάνεια, τις κλειστές πόρτες. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλειστηριαστεί ολόκληρη η χώρα χωρίς να πάρουν μυρωδιά οι δημότες και γενικά οι Έλληνες πολίτες. Πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν.
Ας το αποτρέψουμε. Ας αποτρέψουμε κι αυτόν τον πλειστηριασμό, όπως κάνουμε και για τους χιλιάδες άλλους που επιχειρούν να γίνουν κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία της χώρας. Μπορούμε.
Δεν έχουμε παρά να δώσουμε μαζικά το παρών στο Ναύπλιο την Πέμπτη το απόγευμα ώστε να τους αναγκάσουμε να αναβάλουν τον εκπλειστηριασμό των δήμων της χώρας μας. Τον τρόπο τον ξέρουμε από τα ειρηνοδικεία. Ας δείξουμε στον κ. Φούχτελ ότι ο ελληνικός λαός τον θεωρεί ανεπιθύμητο και δεν επιτρέπει τον πλειστηριασμό της χώρας του. Ας τους αναγκάσουμε να σχολάσουν πριν βάλουν τις τελικές υπογραφές.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η δική σου παρουσία μαζί με όσους μπορείς να κινητοποιήσεις για το απόγευμα της Πέμπτης στο Ναύπλιο. Για την μεταφορά στο Ναύπλιο επικοινώνησε στα τηλέφωνα 210 3428676, 210 3422156, ή δήλωσε συμμετοχή στο info@epamhellas.gr.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου