Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Περιοδεία του ΕΠΑΜ στα Δωδεκάνησα 12-14 Μαίου 2017

Κλιμάκιο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) πραγματοποιεί περιοδεία στα Δωδεκάνησα, στα νησιά Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Νίσυρο από τις 12 έως 14 Μαΐου 2017.
Με θέμα «Ο δρόμος ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας κι αξιοπρέπειας» ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, Δημ. Καζάκης (οικονομολόγος) και ο Ο.Γ. του ΕΠΑΜ, Δημ. Κυπριώτης (στρατηγός εα) θα πραγματοποιήσουν ομιλίες κι ανοιχτές συζητήσεις με τους πολίτες των ακριτικών νησιών του νοτιοαανατολικού Αιγαίου για τον τρόπο διαγραφής του χρέους, την ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, και τους κινδύνους για την εθνική μας ασφάλεια, που εγκυμονούν το μεταναστευτικό και οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Το ΕΠΑΜ ως πολιτική δύναμη που δίνει λύσεις, θα εξηγήσει και θ’ αναλύσει στους πολίτες τα βήματα που πρέπει ν΄ ακολουθηθούν ώστε η Ελλάδα ν’ απαλλαγεί οριστικά κι αμετάκλητα από το καθεστώς οικονομικής υποτέλειας και κατοχής που της έχει επιβληθεί. Προϋπόθεση γι’ αυτόν το στόχο και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας ο άμεσος απεγκλωβισμός της χώρας μας από τα δεσμά της ΕΕ, οι επιταγές της οποίας, με το πρόσχημα του χρέους, έχουν εξαθλιώσει οικονομικά τους Έλληνες, έχουν δημεύσει δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχουν καταστήσει τη χώρα έρμαιο ξένων επιβουλών. Με το διαζύγιο της Ελλάδας από την ΕΕ καθίσταται εφικτή η καταγγελία κι οριστική διαγραφή του χρέους που μας έχει επιβληθεί και η ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, το κύριο εργαλείο άσκησης δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής ενός κυρίαρχου κράτους, ώστε να είναι εφικτή η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας. Επίσης, μόνο ένα κυρίαρχο κράτος, εκπροσωπούμενο από μια δημοκρατική - πατριωτική εξουσία, θα μπορούσε να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα αποσοβώντας τις εθνικές προκλήσεις κι απειλές που η χώρα μας δέχεται ετούτη την περίοδο απ’ τους γείτονές της εξ ανατολών και βορά, από τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικέ ροές, αλλά κι απ’ την παρουσία και δράση εντός χωρικών ορίων υπερεθνικών στρατιωτικών οργανισμών, όπως το ΝΑΤO, η Frontex κι ο ευρωστρατός.
Το ΕΠΑΜ με το ψήφισμα της νομικής δέσμευσης του 2016 είναι μέχρι στιγμής η μόνη πολιτική δύναμη που δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες στην άμεση υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, οι οποίες θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της χώρας από το χρέος, την άμεση κατάργηση των μνημονιακών όρων, την φορολογική ανακούφιση των πολιτών και την ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.
Ομιλία - ανοιχτή συζήτηση:
 • Ρόδος: Plaza Hotel (Ιερού Λόχου 7, Μανδράκι), Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ώρα 20.30
• Κως: Kos Hotel (Χαρμύλου 2, Κως), Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 20.00
Συνάντηση με πολίτες κι ανοιχτή συζήτηση:
• Κάλυμνος, ξενοδοχείο Olympic, Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 12.00
• Νίσυρος, στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο Νισύρου, Κυριακή 14 Μαΐου 2017, ώρα 11.00 π.μ.
2 Μαΐου 2017,
To Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

1 σχόλιο:

  1. Η Κριστίνα Κιρχνερ στην Αθήνα. Παρότι προσκεκλημένη του ΣΥΡΙΖΑ, θα άξιζε αντιπροσωπεία του ΕΠΑΜ να ζητήσει συνάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή