Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δ.Καζάκης & Γ.Γκινοσάτης «Στο Μικρόφωνο» του E-ROI – 8 Νοε ‎2017

Η αισχρή εκμετάλλευση του μικρού Αμίρ και η στοχοποίησή του από τον κ. Τσίπρα.
Ο πλούτος που κρύβεται στις offshore ελληνικών συμφερόντων και γιατί όλα τα κόμματα της Βουλής ποιούν τη νήσσα.

3 σχόλια:

  1. Κύριε Καζάκη , επειδή στη σημερινή εκπομπή Σας θιξατε εκ νέο το θέμα περί Ελληνικής Ιστορίας και μάλιστα κάπως με ειρωνεία αφήσατε να εννοείθει δήθεν οτι είμαι και άκρως αδιάβαστη ενώ εσείς προφανώς "κατέχετε "το θέμα Ιστορια / Αρχαιολογία πολύ καλά θα ήθελα να διευκρινίσω καποια πράγματα απολύτως καλοπροαίρετα και με όλο το σεβασμό επειδή θεωρώ ότι το Επαμ αλλά και γενικά όσοι προέρχονται απο "την αριστερά" δεν δίνουν την δέουσα σημασία σε Πολιτισμικά θέματα και αυτός είναι βασικός λόγος να μην θεωρούνται "πατριώτες" σε πολλές περιπτώσεις:
    Πρώτων δεν έγραψα πουθενά ότι όλη η ανθρωπότητα έχει Ελληνική καταγωγή αλλά μόνο η Λευκή Φυλή, ενω στο πλανήτη υπάρχουν γενετικά τρείς φυλές ήτοι γενετικά πρότυπα: Κίτρινη, Μαύρη και Λευκή και οι αντίστοιχες προσμίξεις λευκοκιτρινους, μαυροκιτρινους κ. ο.κ λόγω πολέμων, γενοκτονίες ή με τρόπο φυσικό μη βίαιο οι οποίες δημιουργήθηκαν σταδιακά από τους τρείς αρχικές φυλές / π.χ τέτοιες προσμίξεις είναι οι χώρες πρώην δορυφοροι της ΕΣΣΔ με φυλές όπως οι Ταταροι, Ουζμπεκοι, Τατζικοι κ.λ./. Το οτι αυτό είναι έτσι η Βιολογία με την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει είναι πολύ εύκολο να το απόδειξη και Βιολογικά αλλα και με βάση αρχαιολογικων ευρημάτων οι οποίες υπάρχουν πάρα πολλα και δεν βρέθηκαν απο κάποιους "τρελούς του διαδίκτυο" αλλα απο σοβαρούς επιστήμονες! Ειδικά για τούς "πολιτισμούς " στην Ευρώπη / τι πολιτισμοί δηλαδή της πλάκας αλλα αυτό είναι αλλο θέμα / ολοι τους ανεξαιρέτως προέρχονται απο το Ελληνικό Χώρο δηλαδή το Μεσόγειο το οποίο επίσης είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδειχθεί και διαπιστωθεί με λίγη έρευνα επειδή υπάρχουν τόσο πολλά στοιχεία αλλά και ευρήματα όπως και όλες οι γλώσσες διαμορφώθηκαν απο την Ελληνική εν συνεχεία απο την Λατινική / και αυτή διάλεκτο ς της Ελληνικής/ διαφορά ιερατεία εν συνεχεία δημιούργησαν νεα αλφαβήτα κατά τόπους κ με διαφορετικούς σκοπούς με αποτέλεσμα να διασπάσουν ακόμα περισσότερα τις γλωσσικές ομάδες στον Ευρωπαϊκό χώρο χρησιμοποιόντας είτε Ελληνικα είτε λατινικά γράμματα είτε κ οι δύο μαζί με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν την σύγχρονη σύγχυση απο γραφικά συστήματα σε ορισμένα κράτη όπου οι ίδιοι δεν ξέρουν εαν το αλφάβητο που χρησιμοποιουν είναι Λατινικό ή Κυριλλικο.
    ! Υπάρχουν αποδείξεις μάλιστα οτι ο Ελληνικός πολιτισμός ήταν πρίν των Κινέζικο πολιτισμού δηλαδή πολύ νωρίτερα απο 5000 π. χ όπως και αποδείξεις για παρουσία αλλα και μαζική γενοκτονία Ελλήνων /Ιωνων στην Κινεζική επαρχεία Γκιουναν εξ ού και το όνομα όπως και στην Τουρκία οι Ελληνες αποκαλούνται Γιουναν μέχρι σήμερα / , Προ πολλού κατέρρευσε και η Ινδοευρωπαϊκή "θεωρια",υπάρχουν και πολλά άλλα , το Επαμ και γενικά η "αριστερα" κι αυτοι που προέρχονται απο την αριστερά έχει μείνει πολύ πίσω σ' αυτο τον τομέα και γι'αυτό χάνει συνέχεια οπαδούς, ποτέ το αριστερό χώρο δεν έδινε την δέουσα σημασία και προσοχή σε Πολιτισμικά θέματα μήπως απο φόβο να μήν ταυτιστεί με την "φασιστική δεξια" αλλα κι για πολλούς κ διάφορους λόγους τις οποίες ξέρετε καλύτερα απο μένα! Επειδή δεν είστε Αρχαιολόγος / κι ένταξη δεν είστε κι υποχρεωμένος να παρακολουθείτε το θέμα /όλα αυτά Σας τα επισημάνω με την επιθυμία να μην μενετε πίσω απο τις τελευταίες ανατροπές που γίνονται σ' αυτο τον τομέα! Μεγαλες αλλαγές δεν συμβαίνουν μόνο στον οικονομικό τομέα! Επίσης η "κρίση " είναι πρωτίστως Πολιτισμική και μετά οικονομική! Στα οικονομικά Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που προτείνετε, ήθελα να σημειώσω ενα "μείον " οπου κατά τη γνώμη μου πρέπει το Επαμ να δώσει προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με την Δημοκρατία έχω να προσθέσω το εξής : ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΩΡΙΕΥΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΙΣΘΜΙΑ - ΝΕΜΕΑ - ΠΥΘΙΑ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΤΕΧΝΩΝ - ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ – ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
    ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΤΙ: «ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ) Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ :
    «ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ:

    Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ .
    Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ .
    Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» (ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΕΩΣ Η ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΜΑΘΕΙΣ Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ».

    ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΛΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΜΜΕΣΕΣ «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΕΒΡΑΙΟ – ΑΓΓΛΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΒΡΑΙΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ, ΩΣ ΕΛΛΗΝO–ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ … ΔΟΥΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
    Η ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ Π. Χ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ;;
    Με όλη μου την εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ένα από τα εκατομμύρια έγγραφα της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) που αποδεσμεύθηκαν πρόσφατα αποκαλύπτεται ότι το ΕΑΜ είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει την Μακεδονία σε ένα σλαβικό κρατικό μόρφωμα με την ονομασία «Βαλκανική Ομοσπονδία».http://www.pronews.gr/istoria/567518_eggrafa-tis-cia-toy-1947-sti-valkaniki-omospondia-i-makedonia-toy-pirin-kai-i

    ΑπάντησηΔιαγραφή