Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της πολιτικής επιθεώρησης του Ε.ΠΑ.Μ.



Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της πολιτικής επιθεώρησης του Ε.ΠΑ.Μ.
Θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018,  από τα κεντρικά γραφεία του Ε.ΠΑ.Μ.
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος
Πλ. Κάνιγγος
Αθήνα
e-mail παραγγελιών: epamfc@gmail.com
ή στα τηλέφωνα: 2103422156, 2103428676.
Yπεύθυνος: Μπακόλας Λάμπρος 6976800718

3 σχόλια:

  1. Στην επαρχία θα μπορούμε να το βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Δημήτρη γεια σας.
    Ελπίζω το μήνυμά μου να σας βρίσκει σε καλή υγεία και με καλή διάθεση καθότι ο Μάης μυρωμένος αν και εδώ στο Βόλο κομμάτι βροχερός.
    Εγώ, που λέτε, σας ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές κι εγώ κι ολόκληρη η φαμίλια μου, όχι μόνο που τα λέτε πολύ ωραία και σας ακούμε αδιαλείπτως, κάποιοι οικειοθελώς και κάποιοι με το ζόρι ( εμ και τα ζόρια καλά είναι, κι αυτά που ζούμε ζόρικα είναι οπότε ζόρι στο ζόρι μπας και γίνει προκοπή) αλλά επειδή - ξέρετε τώρα - εποφθαλμιώ μια θεσούλα νυχτοφύλακα στο τοπικό καθότι και οι νύχτες μ' αρέσουν και οι αρχαιότητες πάρα πολύ. Είθε να φτάσει εκείνη η ώρα και θα σας αποστείλω αρνάκι ωραιότατο με την κορδέλα του, κρασάκι Πηλιορίτικο φράουλα και τσίπουρο αρωματικό που βρίσκεις στη μαύρη αγορά εξαιρετικό.
    Ήθελα να σας πω για την επακούμβηση που πολύ χαριτωμένη λέξη είναι και μην είσθε αυστηρός. Μας αναγάγει στο " να σας τον ακουμπήσω λίγο" και μετά η νέα και ο νέος κάνουν οικογένεια, αλλά έχοντας υπ' όψιν την τουρκική νοοτροπία διακατέχομαι από μια ανασφάλεια καθώς ο ρόλος της γυναίκας εν γένει στη γείτονα χώρα πολύ υποβαθμισμένος και δε νομίζω πως είναι καλή ιδέα τέτοιου είδους προξενιά.
    Αν πάλι στο "να σας τον ακουμπήσω λίγο" μιλάμε περί του οθωμανικού ( εννοήσατε ελπίζω ) που οι ψυχολόγοι λένε πως έχει ρίζες κάπου ανάμεσα ωραιοπάθειας και μαζοχισμού και οι λαϊκοί το λένε νέτα σκέτα πισογλέντι -κακίες απλές κακίες- εμείς είμαστε προχωρημένοι άνθρωποι και δεν ιδρώνει τ' αυτί μας. Έξυπνα, έξυπνα και πονηρά τι καλά να παντρεύονται αι αδελφαί ψυχαί, να γιοθετούν παιδία, να ζουν δηλαδή όπως όλος ο κόσμος μες στην τσίτα και τα νεύρα, ν'ασχολούνται με πάνες και μωρομάντηλα (αχ), μπαλέτα, μπάσκετ και τα λοιπά και τι θα γίνει το παιδί άμα μεγαλώσει ( θα πάει στο εξωτερικό΄δε θα κάτσουμε εμείς να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά σ'αυτή τη χώρα) να χωρίζουν όπως οι περισσότεροι από εμάς και να είναι όλα ρολόι.
    Κύριε Δημήτρη μου, χτες εκεί που σερφάριζα στο ίντερνετ είδα ένα ντοκυμαντέρ για τη Γερμανία που οι άνθρωποι μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο πολύ φτωχοί ήσαν και μετά την αθλιότητα και την εξαχρείωση την εξουσία την πήρε ένας Αδόλφος και για λίγο πήγε καλά η χώρα - κι εμείς οι λοιποί κατά διαόλου- αλλά την κατάληξη τη γνωρίζουμε όλοι εκείνης της εποχής γιατί τώρα έχουμε άλλα τραγούδια και άλλους χορούς.
    Και λέω. Να τι γεννά η φτώχεια! Κι αναρωτιέμαι τι θ' απογίνουμε!Ωιμέ!!
    Εμείς εδώ στους Βόλους , τα ξέρετε, συλλαλητήριο και τα ρέστα , RDF με καρκινογόνες ουσίες. Μου είπαν τι να πας να κάνεις εκεί που θα' ναι μπαστακωμένοι όλοι απ' τα κόμματα και θα το καπελώσουν το πράμα και τους απάντησα πως ε, λογικό είναι, άμα πας σε πανηγύρι, γύρω γύρω απ' την εκκλησία θα'χει ο ένας τους χαλβάδες, ο άλλος τα μπαλόνια για τα παιδιά κι ένας τρίτος μπιχλιμπίδια. είναι αναμενόμενο. Δεν πρέπει να κολλάμε σε τέτοια.
    Έχουμε και με τα νερά ένα θέμα ( το μέγα θέμα είναι ότι ο αγαπητός Δήμος πήρε νερά από το Πήλιο με το έτσι το θέλω, το Πήλιο βογκά και διψά κι εμείς ,προφανώς λόγω δικτύου, πίνουμε εμφιαλωμένο καθώς αν βάλεις ένα ποτήρι νερό βρύσης και τ' αφήσεις να σταθεί ένα βράδυ το πρωί είναι μια σκούρα γλίτσα) με τη ΔΕΥΑΜΒ και ντουλάπες με σκελετούς και θα γίνει ατραξιόν το σπίτι των φαντασμάτων. ΑΜΑΝ.
    όπως και να' χει ο ήλιος λάμπει σήμερα. Μετά το συλλαλητήριο είχε σταθερά για αρκετές μέρες βροχή, να πέσουν οι διοξίνες και τα φουράνια να μας πλακώσουν για να μάθουμε να μη σηκώνουμε κεφάλι.
    Ο ήλιος λάμπει και σας εύχομαι μια καλή μέρα. Μη ξεχνάτε τα περί της θεσούλας κι εγώ δε θα σας ξεχάσω ( επιπροσθέτως στο μπαξίσι θα'χει και λίγη φέτα Αλμυρού που πάει τρέλα με τ' αρνάκι)
    διατελώ υμετέρα. S.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νυχτοφύλακα στο τοπικό μουσείο.αχ το πιο σημαντικό δεν έγραψα χιχι χιούμορ σαφώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή